Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Bournemouth

BETFAIR EXCHANGE

MANCHESTER UNITED - BOURNEMOUTH

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 17:00, pe ”Old Trafford”, Manchester United primeste vizita celor de la Bournemouth, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 16, din Premier League.

Trupa lui Ten Hag vine dupa o victorie impresionanta contra celor de la Chelsea, scor 2-1, insa nu rezultatul a iesit in evidenta, ci prestatia ultra-ofensiva a ”diavolilor”, care au expediat numai putin de 28 de suturi si au cadrat 9 dintre acestea, terminand partida cu un xG de 4.17. De partea cealalta, Bournemouth vine si ea dupa un succes in runda intermediara de la mijlocul acestei saptamani, pe terenul celor de la Crystal Palace, scor 2-0. Formatia lui Andoni Iraola trece printr-o perioada excelenta, cu 10 puncte obtinute din ultimele 12 posibile, cele mai sonore rezultate fiind remiza cu Aston Villa (2-2) si victoria cu Newcastle (2-0). Cele doua echipe s-au intalnit de multe ori in ultimii ani, iar conform rezultatelor, Bournemouth este una dintre ”victimele” preferate ale celor de la Manchester United. Mai exact, in 7 din ultimele 8 meciuri directe, ”diavolii” au reusit sa se impuna, deznodamant intalnit si in 5 din cele 6 confruntari directe disputate pe ”Old Trafford”.

cota2.ro

Scott McTominay este unul dintre jucatorii lui Manchester United care si-au castigat statutul de titular incontestabil in mandatul lui Ten Hag. Scotianul a avut niste prestatii fantastice in ultimul timp, iar in partida cu Chelsea s-a facut remarcat, atat prin cele doua goluri, cat si prin numarul mare de ocazii avute. Scott McTominay este un mijlocas ceva mai defensiv, insa urca foarte mult in ofensiva, in special la fazele fixe, acesta avand o lovitura de cap extrem de puternica si foarte precisa. Mai mult decat atat, acesta se remarca prin forta, detenta, suturi puternice, agresivitate, tackling-uri si interceptii. In acest sezon de Premier League, McTominay are o medie de 2.06 ocazii de gol per 90 de minute de joc si o medie de 1.37 suturi cadrate per 90 de minute de joc. Mai mult decat atat, in ultimele 4 meciuri disputate de Manchester United pe teren propriu, in campionat, mijlocasul scotian si-a creat 13 ocazii de gol si a cadrat numai putin de 10 suturi.

Pontul meu pentru meciul Manchester United - Bournemouth este ”Scott McTominay 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.20, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester United vs Bournemouth
Pronostic:
Scott McTominay 1+ suturi pe poarta
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 12.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro