Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.48

Superbet

Pentru prima zi de weekend am ales un bilet format din 3 partide și ”alergăm” din SuperLiga noastră până în Danemarca, dar facem o mică escală și în prima ligă din Elveția.

Cota totală depășește valoarea de 3, iar emoțiile le vom împărți între un 1 solist și două partide în care ne așteptăm să plouă cu goluri. Sau, mă rog, după cum e anotimpul, să ningă cu goluri :).

cota2.ro

RAPID - VOLUNTARI (20:45) - După 4 etape fără meci câștigat (3 în campionat + 1 în cupă), dar și eliminarea din Cupa României, obiectiv principal al giuleștenilor, Rapid e forțată să întrerupă seria greșită și să nu mai facă pași greșiți pe teren propriu.

În vizită vine Voluntari, formație aflată în revenire de formă după startul catastrofal de campionat. Ilfovenii au mers mai departe în Cupa României și au 4 etape succesive fără eșec în SuperLigă.

  • În tur, ilfovenii s-au impus cu 2-1, dar ultima vizită pe Giulești a fost spectacol doar pentru Rapid: victorie cu 4-1 pentru trupa vișinie;
  • Rapid a întrerupt seria victoriilor consecutive de pe teren propriu în ultima etapă de ”acasă”, cu U Cluj, când a condus cu 2-0, dar a pierdut cu 3-2.

BASEL - GRASSHOPPERS (19:00) - Avem meci interesant în etapa a 17-a din Elveția, între două formații cu pretenții de titluri și cupe europene, dar care acum nu traversează deloc cea mai bună perioadă.

Basel e pe locul 11, cu doar 15 puncte strânse, în timp ce Grasshoppers e pe locul 8, cu 17 puncte.

Cum titlul e departe și, probabil, doar un vis SF, obiectivul principal pentru ambele grupări rămâne prinderea unui loc de playoff. Ultimul, în acest moment, e ocupat de Lugano, cu 22 de puncte.

  • 22 de goluri a marcat Basel în 16 etape, perioadă în care a încasat 32 de goluri;
  • 25-25 este golaverajul lui Grasshoppers după prima parte a sezonului;
  • 3 dintre ultimele 5 întâlniri directe au venit cu GG și minimum 4 reușite.

SILKEBORG - COPENHAGA (20:00) - În Danemarca e weekend destinat meciurilor din cupă, acolo unde se joacă returul din sferturile de finală. În tur, la Copenhaga, Silkeborg s-a impus cu 2-0 și e favorită pentru accesul în semifinale. Totuși, oaspeții rămân bine cotați atât pentru rezultatul de azi, cât și pentru a întoarce scorul de la general.

  • Silkeborg are două meciuri la rând cu victorie în fața lui Copenhaga, dar ambele au fost obținute în deplasare;
  • Dacă e să ne uităm la ultima partidă cu Silkeborg gazdă, atunci vedem cum s-a ”distrat” Copenhaga, succes la scor de neprezentare, 3-0;
  • Cum acum tabela pornește de la 0-2, Copenhaga are o singură variantă dacă vrea să se califice, să marcheze mult!
  • De asemenea, gazdele au anunțat în presa locală faptul că nu au rămas impresionați de meciul tur și că au nevoie de goluri și pe teren propriu pentru a provoca surpriza și a o lăsa acasă pe Copenhaga.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs Voluntari
Pronostic:
1
Cota
1.80
Basel vs Grasshoppers
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.42
Silkeborg vs Copenhaga
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.36
Cota finala: 3.48
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro