Ponturi Pariuri Fotbal Aston Villa vs Arsenal

BETFAIR SPORTSBOOK

ASTON VILLA - ARSENAL

In aceasta seara, de la ora 19:30, pe ”Villa Park”, Aston Villa primeste vizita celor de la Arsenal, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 16, din Premier League.

Aston Villa trece printr-o forma exceptionala, iar acest lucru i se datoreaza in mare masura lui Unai Emery, antrenorul spaniol reusind sa-si impuna stilul de joc cu mare succes la formatia din Birmingham. ”Leii” ocupa locul 3 in acest moment, iar pe teren propriu sunt invincibili, bifand 7 victorii din 7 meciuri, in acest sezon de Premier League. Ultima ”victima” a fost chiar campioana in exercitiu, Manchester City, echipa pe care Aston Villa a invins-o cu scorul de 1-0, in urma unui meci in care chiar si Pep Guardiola a recunoscut ca adversarul a castigat pe merit. De partea cealalta, Arsenal e lider in ierarhia din Anglia, cu doua puncte peste ocupanta locului secund, Liverpool. ”Tunarii” vin dupa un meci extrem de dificil pe terenul celor de la Luton, victoria fiind obtinuta dramatic, cu un gol de 4-3 al lui Declan Rice in minutul 90+7. Meciul direct de pe ”Villa Park”, din sezonul precedent, s-a incheiat cu succesul oaspetilor, scor 4-2, meci in care gazdele au condus la pauza cu scorul de 2-1 gratie reusitelor semnate de Watkins si Coutinho. Arsenal a obtinut insa victoria, chiar daca in minutul 90 tabela arata scorul de 2-2. Un autogol al lui Martinez in minutul 90+3 si o reusita a lui Martinelli in minutul 90+8 au stabilit scorul final al jocului.

cota2.ro

Ollie Watkins este unul dintre principalii jucatori de atac din tabara gazdelor si atacantul in care Unai Emery isi pune mari sperante la acest joc. Atacantul englez a punctat de 8 ori si a oferit numai putin de 6 pase decisive in actualul sezon. Mai mult decat atat, Watkins are niste cifre exceptionale in ofensiva. Acesta si-a creat cel putin o ocazie de gol in fiecare meci din acest sezon, bifand o medie de 3.08 ocazii de gol per 90 de minute de joc si a cadrat cel putin un sut in 13 dintre cele 15 etape scurse pana in acest moment. In ultimele 6 meciuri disputate de Aston Villa pe teren propriu, in acest sezon de Premier League, Watkins si-a creat aproximativ 23 de ocazii de gol si a cadrat, de fiecare data, cel putin un sut pe poarta.

David Raya este favoritul lui Mikel Arteta intre buturi, acesta avand un joc de picior mult mai bun decat al lui Ramsdale. Portarul spaniol a avut un meci de cosmar cu Luton, in care a gafat la doua dintre cele trei goluri marcate de ”palarieri”. David Raya este un portar cu reflexe bune si consider ca azi o sa aiba extrem de multa treaba. Spun acest lucru pentru ca niciun portar nu a plecat fara gol primit si fara cel putin doua interventii salvatoare de pe ”Villa Park”, in acest sezon. Aston Villa a cadrat 47 de suturi in cele 7 meciuri de pe teren propriu si ma astept ca si astazi sa depaseasca o bariera de 5-6 suturi cadrate. Indiferent daca Arteta o sa mearga pe mana lui Raya sau a lui Ramsdale, consider ca titularul dintre buturi o sa bifeze cel putin 2-3 interventii.

Pontul meu pentru meciul Aston Villa - Arsenal este ”Ollie Watkins 1+ suturi pe poarta & Portarul lui Arsenal realizeaza 2+ parade”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Aston Villa vs Arsenal
Pronostic:
Ollie Watkins 1+ suturi pe poarta & Portarul lui Arsenal realizeaza 2+ parade
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro