Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs FCSB

Superbet

Azi, de la 20:00, se joacă CFR Cluj - FCSB, meci care ar putea să ne spună răspundă la câteva întrebări legate de lupta pentru titlu.

În acest moment, FCSB are 5 puncte avans față de rivala din Cluj, iar un succes al roș-albaștrilor ar mări diferența la 8 lungimi. Desigur, în același timp, o victorie a CFR-ului ar restrânge decalajul la doar 2 puncte.

cota2.ro

Derby-ul din Gruia se joacă după ce Rapid a mai pierdut un meci în SuperLigă, 1-2 cu Voluntari, dar și după ce se va cunoaște rezultatul partidei dintre Hermannstadt și Universitatea Craiova, asta după ce oltenii au reintrat și ei în lupta pentru primele poziții.

  • Un succes al craiovenilor ar face ca trupa lui Mandorlini să abordeze meciul cu FCSB de pe poziția a 3-a și cu o presiune mult mai mare.

Meciul direct de acum le prinde pe CFR Cluj și FCSB în cea mai slabă formă din ultimii mulți ani. E greu de amintit un moment în care urma un derby, iar ambele formații să joace atât de slab. CFR vine după 4 etape la rând fără victorie, iar moralul a mai fost salvat doar de remiza din Giulești, cu Rapid, care a însemnat calificarea în Cupă.

Dincolo, FCSB a renunțat, surprinzător, la Cupa României, mergând cu echipa slabă la FCU Craiova, în ideea în care jucătorii ceva mai valoroși să fie păstrați pentru duelul de azi cu CFR. În campionat, FCSB a bifat al 3-lea eșec stagional chiar pe Arena Națională, 0-2 cu Oțelul Galați.

  • În tur, FCSB s-a impus cu 1-0, în Ghencea, după ce Compagno a transformat un penalty pe care tot el îl obținuse.

Pariul nostru de azi conține 3 elemente pe care CFR Cluj trebuie să le bifeze! Să înscrie, să bifeze minimum 4 cornere și să-și respecte statutul de echipă agresivă acasă, obținând minimum 2 cartonașe.

FCSB e echipa de pe primul loc, dar jocul colectiv al roș-albaștrilor e catastrofal. Cu Pintilii și Charalambous semi-inexistenți, FCSB trăiește din realizări personale. În situația asta, e greu de crezut că echipa nu va suferi în derby-ul din Gruia, acolo unde noi o vedem pe CFR favorită în mod clar.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs FCSB
Pronostic:
CFR Cluj va avea: peste 0,5 goluri & peste 3,5 cornere & peste 1,5 cartonașe
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro