Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

Superbet

Fortuna Dusseldorf și Holstein Kiel se înfruntă astăzi, de la ora 14:30, în runda cu numărul 16 din liga secundă germană. Fortuna Dusseldorf a ratat la mustață promovarea în stagiunea trecută. Formația antrenată de Daniel Thioune nu concepe încă un sezon eșuat. Este în cărți în acest moment, cu 27 de puncte obținute în primele 15 runde. Ocupă locul 5, iar cu o victorie astăzi ar urca pe poziția secundă, una direct promovabilă. Un mare avantaj îl reprezintă faptul că joacă meci de meci cu peste 30.000 de spectatori în tribune, prezență remarcabilă pentru o divizionară secundă. 

Holstein Kiel reprezintă un model de succes în fotbalul german, un club micuț care a parcurs toți pașii firești. A pornit din al 4-lea eșalon, a progresat în fiecare stagiune, iar acum luptă pentru promovarea în Bundesliga. Marcel Rapp, pe bancă din octombrie 2021, a dus echipa până pe locul secund, cu 29 de puncte. 

cota2.ro

• Fortuna Dusseldorf a câștigat ambele meciuri directe disputate sezonul trecut, 3-0 și 2-1

• Kiel a marcat în toate cele 8 meciuri jucate pe teren străin în acest sezon

• Fortuna Dusseldorf a marcat 34 de goluri în primele 15 runde. Are cel mai bun atac din campionat. Kiel a înscris 29 de goluri

• 3.5 este media golurilor din acest sezon atât în meciurile lui Dusseldorf, cât și în cele ale lui Kiel

• Dusseldorf și Kiel sunt pe podium la numărul ocaziilor de gol create în acest sezon. Au medii identice și la acest aspect, 15.87 oportunități/partidă

• Dusseldorf este cea mai eficientă formație din competiție. 43% dintre șuturile expediate pe poartă au fost goluri.

Pe Superbet, cota pentru peste 2.5 goluri în meci este @1.53.

-------------------------

VfB Stuttgart și Bayer Leverkusen se înfruntă astăzi, de la ora 16:30, în runda cu numărul 14 din Bundesliga. Stuttgart este revelația sezonului în Bundesliga, rezultate aproape inexplicabile. Totul a început în aprilie 2023, când Sebastian Hoeness a fost numit antrenor. Șvabii au vândut fotbaliști de 50 de milioane de euro, dar au avut o inspirație senzațională la transferuri. Pentru Serhou Guirassy au plătit doar 9 milioane, iar vârful din Guinea a luat cu asalt campionatul. A înscris 16 goluri în primele 11 apariții! La fel de inspirat a fost și împrumutul atacantul Deniz Undav, de la Brighton. Și el are 8 goluri în campionat! Stuttgart e pe locul 3, cu 30 de puncte obținute în 13 runde. 

Bayer Leverkusen este singura formație neînvinsă din marile campionate ale Europei, un sezon istoric pentru Xabi Alonso și elevii lui. „Farmaciștii” și-au câștigat grupa de Europa League, iar în Bundesliga sunt lideri. Au 35 de puncte, trei peste urmăritoarea Bayern Munchen. Și Bayer are doi fotbaliști ofensivi în mare formă. Boniface și Grimaldo au marcat împreună 15 goluri și au oferit 9 pase decisive în acest debut de campionat. O altă veste senzațională este revenirea lui Patrik Schick, vedeta echipei din ultimele sezoane. Cehul a jucat 56 de minute în ultimele 3 meciuri și a marcat 2 goluri. 

• 38 de goluri a marcat Leverkusen în acest campionat, o medie de aproape 3 reușite/meci. Doar Bayern Munchen are o ofensivă mai bună

• Stuttgart are al 4-lea atac din Bundesliga, 33 de goluri marcate în 13 partide

• ultimele 3 meciuri directe jucate pe terenul lui Stuttgart au fost GG

• Stuttgart a marcat în precedentele 18 partide disputate pe teren propriu

• Leverkusen a câștigat 10 din cele 11 deplasări stagionale

• Leverkusen și-a creat 16.62 ocazii de gol/meci în acest sezon. Stuttgart are o medie de 15.69 oportunități/partidă. Doar Bayern Munchen le este superioară. 

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri este @1.33.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Fortuna Dusseldorf vs Holstein Kiel
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.53
Stuttgart vs Leverkusen
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.33
Cota finala: 2.03
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro