Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham vs Newcastle

BETFAIR SPORTSBOOK

TOTTENHAM - NEWCASTLE

In aceasta seara, de la ora 18:30, Tottenham primeste vizita celor de la Newcastle, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 16, din Premier League.

Tottenham ocupa locul 5 in ierarhia din Anglia, mai precis ultimul loc care ofera prezenta intr-o cupa europeana. Trupa lui Postecoglou are o serie dezastruoasa, cu 4 infrangeri in ultimele 5 jocuri, asta dupa ce in primele 10 etape bifasera 8 succese si doua remize. ”Pintenatii” au cedat in ultima etapa contra celor de la West Ham, scor 1-2, asta dupa ce la pauza conduceau cu 1-0, gratie reusitei lui Romero, din minutul 11. Bowen si Ward-Prowse au semnat golurile victoriei ”ciocanarilor” in partea secunda, in minutele 52, respectiv 74. Newcastle nu o duce nici ea bine, mai ales ca o sa fie nevoita sa-l utilizeze intre buturi pe Dubravka, asta pana vor reusi sa transfere un goalkeeper de calibru, dupa accidentarea suferita de Pope, in meciul cu Manchester United. In ultima runda de campionat, ”cotofenele” au pierdut la scor de ”forfeit” pe terenul celor de la Everton, in urma unui joc in care trupa lui Eddie Howe s-a remarcat doar prin procentajul mare al posesiei. In editia precedenta de campionat, Newcastle s-a impus atat in tur, cat si in retur, in fata celor de la Tottenham. Partida de pe ”Tottenham Hotspur Stadium” s-a incheiat cu scorul de 1-2, in timp ce jocul de pe ”St James Park” s-a incheiat cu un scor absolut incredibil, 6-1, asta dupa ce la pauza tabela indica un neverosimil 5-0.

cota2.ro

Tottenham este o echipa care propune un fotbal destul de ofensiv pe propriul teren, iar acest lucru se observa destul de clar in statistica. In cele 7 meciuri disputate pe teren propriu, in acest sezon, Tottenham si-a creat aproximativ 131 de ocazii de gol, avand o medie de 18.7 ocazii de gol per meci. Mai mult decat atat, ”pintenatii” au inregistrat si o medie de 7 suturi pe poarta per meci, bifand in fiecare joc cel putin 5 suturi cdrate.

Gugliemo Vicario, portarul celor de la Tottenham, s-a facut remarcat in dese randuri pe propriul teren. Mai pe scurt, in cele 7 meciuri din campionat, de pe ”Tottenham Hotspur Stadium”, Vicario a realizat numai putin de 25 de parade, bifand o medie de 3.57 parade per meci. Mai mult decat atat, in fiecare din cele 7 meciuri, goalkeeperul italian a realizat cel putin 3 parade.

Heung-Min Son este principalul om de atac din formatia lui Postecoglou, acesta fiind si cel mai emblematic jucator din formatia londoneza. Sud-coreean-ul a inregistrat o medie de 2.29 ocazii de gol per meci, in jocurile pe care Tottenham le-a disputat in fata propriilor fani, inclusiv o medie de 1.43 suturi pe poarta per meci. Mai mult decat atat, in cele 7 meciuri, Son a reusit sa cadreze 10 suturi, bifand cel cel putin unul in 6 dintre acestea.

Anthony Gordon este o ”piesa” esentiala in ofensiva lui Eddie Howe, acesta fiind un jucator cu ruperi de ritm, cu un dribling in regim de viteza extrem de bun si cu executii impresionante. Gordon este si unul dintre cei mai faultati jucatori din campionat, iar acest lucru se datoreaza fizicului, vitezei si bineinteles, dribling-ului. Tanarul jucator englez a fost faultat cel putin o data in 13 din cele 14 meciuri in care a evoluat, iar pe teren strain a bifat o medie de 1.64 faulturi suferite per 90 minute de joc.

Pontul meu pentru meciul Tottenham - Newcastle este ”Tottenham 3+ suturi pe poarta & Portarul celor de la Tottenham realizeaza 2+ parade & Heung-Min Son 1+ suturi pe poarta & Anthony Gordon 1+ faulturi suferite”, la o cota de 1.98, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Tottenham vs Newcastle
Pronostic:
Tottenham 3+ suturi pe poarta & Portarul celor de la Tottenham realizeaza 2+ parade & Heung-Min Son 1+ suturi pe poarta & Anthony Gordon 1+ faulturi suferite
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 9.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro