Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.75

Superbet

Începe o nouă săptămână plină de meciuri, asta pentru că avem programate meciuri din ultima etapă din Liga Campionilor, Europa League sau Conference League.

Dar până să vorbim de zilele de marți, miercuri și joi, haideți să ne concentrăm pe duelurile de azi, acolo unde avem partide care închid etapa de peste weekend.

cota2.ro

Am ales trei meciuri pe biletul de luni, iar cota totală bate la ușa cifrei de 3, semn că un triplaj al mizei n-ar fi chiar cel mai rău mod prin a-ți începe săptămâna.

Deschidem balul cu meciul din SuperLigă dintre Dinamo și U Cluj. O nouă șansă pentru dinamoviști de a opri seceta și de a debloca zona victoriilor, dar și o oportunitate pentru U Cluj de a mai face un pas spre playoff.

  • În acest moment, U Cluj se află pe locul 8, cu 26 de puncte, dar un succes pe Arcul de Triumf îi saltă pe studenții clujeni direct pe poziția a 5-a!
  • Dinamo vine după 4 eșecuri consecutive în campionat, dar ”câinii” își pun baza în Kopic pentru a nu avea 5 din 5 în sens negativ în SuperLigă;
  • Bucureștenii ocupă locul 15, dar la ora de start ar putea să fie chiar ultimii în clasament, dacă Botoșani obține ceva de la deplasarea cu FCU Craiova;
  • În tur, într-un meci disputat la Mediaș, U Cluj și Dinamo au remizat, scor 1-1.

Pentru ultimele două meciuri de pe bilet suntem în zona golurilor marcate și am selectat două partide cu mare potențial.

Prima vine din liga a 2-a olandeză, acolo unde Jong AZ primește vizita lui Den Bosch. Locul 12 vs. Locul 19 - sau, totuși, un meci între două formații care marchează aproape meci de meci.

  • Ultimele 8 meciuri directe au fost partide fie de 3+, fie meciuri în care au marcat ambele echipe. De celel mai multe ori, au fost, de fapt, meciuri de GG3+.

Prima ligă din Turcia propune și ea ultimele două partide din etapa a 15-a și chiar dacă nu avem afișe importante putem să ne facem treaba cu duelul dintre Ankaragucu și Rizespor.

Cu 20 de goluri marcate și tot 20 primite, gazdele sunt pe locul 12, cu 17 puncte. Oaspeții de la Rize au 21 de puncte, iar la nivel de goluri marchează în medie un gol pe meci, dar încasează ceva mai mult, 19 goluri primite în 14 etape.

  • 4 dintre ultimele 5 meciuri directe au venit cu goluri în ambele porți;
  • 3 dintre ultimele 5 meciuri au fost de minimum 3 reușite;
  • ultimul duel direct cu Ankaragucu gazdă s-a terminat egal, 1-1.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs U Cluj
Pronostic:
X2
Cota
1.35
Jong AZ vs Den Bosch
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.36
Ankaragucu vs Rizespor
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.50
Cota finala: 2.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro