Ponturi Pariuri Tenis Elsa Jacquemot vs Berfu Cengiz

BETANO

Am găsit un pronostic special de la Challenger-ul de la Limoges, acolo unde in ultima partida a zilei se întâlnesc Elsa Jacquemot și Berfu Cengiz.

Elsa Jacquemot este o tânără de doar 20 ani, momentan pe locul 235 WTA. Fost lider mondial la juniori, ea are potențial mare de creștere și cel mai probabil vom mai auzi de ea în viitorul apropiat. De la trecerea la senioare, Elsa a evoluat în general la nivel ITF, acolo unde ajunge des în fazele finale. Anul acesta a ajuns in premieră pe tabloul principal la US Open și a obținut victorii cu sportive bune precum Shnaider, Andreeva sau Petterson. Preferă hardul, fiind o sportiva puternica ce castiga multe puncte ușoare.

cota2.ro

Berfu Cengiz este o sportiva din Turcia de 24 ani, momentan pe locul 260 WTA. Aceasta este cea mai înaltă pozitie din cariera sa modesta în care a evoluat exclusiv la nivel inferior. Oarecum surprinzător pentru sportivele din Turcia, Berfu joacă mult pe hard, iar anul acesta are și un titlu w40, la Mexico City. Totuși, forma sa este slabă și vine aici dupa 4 înfrângeri consecutive în sală.

Elsa Jacquemot este o sportiva înaltă care se bazează mult pe serviciu, principala sa armă. Ea poate trimite asi, iar suprafața de la Limoges se pretează perfect jocului ei. La Angers, tot în sală, a trimis 7 asi deși a pierdut scurt în 2 seturi cu Burel. Adversara sa este imobila și primește asi, în ultimul meci fiind depășită de 7 ori în 2 seturi cu Friedsam, o sportiva cu un serviciu mai modest decât Elsa. Eu vad un meci mai echilibrat decât o arata cotele și timp suficient pentru minim 5 asi ai Elsei.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elsa Jacquemot vs Berfu Cengiz
Pronostic:
Elsa Jacquemot - peste 4.5 asi
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 7.04
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro