Ponturi Pariuri Fotbal FC Copenhaga vs Galatasaray

BETANO

FC COPENHAGA - GALATASARAY

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Parken Stadium”, FC Copenhaga primeste vizita celor de la Galatasaray, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 6 a Grupei A, din UEFA Champions League. 

Ambele formatii au sanse mari de calificare in primavara UEFA Champions League, insa in cazul unui egal, cumulat cu un succes al celor de la Manchester United contra lui Bayern, ar complica putin situatia. Meciul tur a fost unul extrem de interesant, incheiat cu o remiza, scor 2-2, asta dupa ce Copenhaga a condus pana in minutul 86 cu scorul de 2-0. Copenhaga vine dupa un succes in Cupa contra celor de la Silkeborg, scor 2-1, insa antrenorul Neestrup a folosit garnitura a doua, cu foarte mici exceptii. Galatasaray si-a castigat si ea partida din week-end, disputata in compania celor de la Adana Demirspor, scor 3-1, meci in care acestia au dominat la majoritatea capitolelor ofensive. In ultimul meci din grupele UEFA Champions League, Copenhaga a scos un egal nesperat pe ”Allianz Arena”, contra celor de la Bayern Munchen, in timp ce Galatasaray a remizat si ea la randul ei, scor 3-3, contra formatiei lui Ten Hag.

cota2.ro

Mohamed Elyounoussi este unul dintre jucatorii ”cheie” din ofensiva danezilor, iar acest lucru se poate observa in cifrele sale din acest sezon. Norvegianul a punctat in partida tur cu Galatasaray, confruntare in care a incheiat cu una dintre cele mai mari note, conform unor site-uri de specialitate privind evolutia sa. Elyounoussi si-a creat numai putin de 11 ocazii de gol in cele 5 jocuri disputate de FC Copenhaga in UEFA Champions League, cadrand numai putin de 6 suturi. Jucatorul in varsta de 29 de ani a jucat pe la echipe importante in cariera, precum Basel, Southampton sau Celtic, bifand foarte multe meciuri contra unor echipe de top. Mohamed este un jucator experimentat, cu un dribling bun, o finalizare foarte buna, o pozitionare excelenta la fazele fixe si nu numai, dar si o lovitura de cap mai mult decat decenta. Consider ca este un jucator extrem de important pentru echipa si cred ca o sa-si faca simtita prezenta in acest joc.

Pontul meu pentru acest meci este ”Mohamed Elyounoussi 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.90, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Copenhaga vs Galatasaray
Pronostic:
Mohamed Elyounoussi 1+ suturi pe poarta
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro