Ponturi Pariuri Fotbal Oțelul Galați vs Sepsi

Superbet

În zi de Liga Campionilor, Oțelul Galați și Sepsi joacă în deschidere! La Galați se joacă ultimul meci din etapa a 19-a din SuperLigă.

Gălățenii sunt pe poziția a 10-a, în timp ce covăsnenii sunt un loc mai jos, pe 11, dar ambele formații au același număr de puncte după 18 partide scurse din actuala stagiune: 23!

cota2.ro

Atât Sepsi cât și Oțelul abordează meciul după ce au învins, etapa trecută, cele mai galonate echipe din fotbalul românesc. Sepsi a depășit-o pe Dinamo, în timp ce Oțelul a câștigat cu FCSB. Desigur, în condițiile actuale, victoria echipei lui Dorinel Munteanu pare să fie mult mai prețioasă!

Dacă vor să păstreze șanse bune pentru a prinde un loc de playoff, jucătorii celor două formații sunt obligați să joace la victorie. În acest moment, locul 6, ultimul de playoff, este ocupat de Hermannstadt, echipă care are 28 de puncte. Sibienii au însă un meci în plus, pentru că și-au jucat deja partida din această etapă - succes cu Universitatea Craiova, scor 2-1.

În partida tur, Sepsi și Oțelul au terminat la egalitate. Gălățenii au deschis scorul în minutul 5, dar gazdele din Sfântu Gheorghe au obținut un punct grație unui gol marcat în ultimele secvențe ale jocului.

  • 18 faulturi a făcut Sepsi în meciul tur cu Oțelul. Gălățenii, surprinzător, au avut doar 13 la acea partidă;
  • 16 faulturi a provocat Sepsi în ultimul meci din SuperLigă, cu Dinamo, acasă, scor 2-1.

Pentru alegerea pariului de azi mizăm și pe faptul că la Sepsi încă există dorința jucătorilor de a-și impresiona noul antrenor. Bernd Storck a impus o disciplină de fier, dar încearcă să implementeze la Sepsi și o dinamică un pic îmbunătățită față de ”adormirea” din mandatul lui Liviu Ciobotariu.

În plus, Sepsi a avut probleme mari în meciurile din deplasare, iar deplasarea la Galați reprezintă un prim test important pentru noul tehnician. Și, desigur, apropo de Galați, meciurile din ”bârlogul” lui Dorinel Munteanu vor reprezenta întotdeauna lupte veritabile pentru fiecare duel.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Oțelul Galați vs Sepsi
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Sepsi
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro