Ponturi Pariuri Fotbal Middlesbrough vs Hull City

Superbet

Middlesbrough și Hull City se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 21 din Championship. Middlesbrough caută de 7 ani revenirea în Premier League. Sezonul trecut a fost cel mai aproape, a încheiat pe 4, dar n-a reușit să câștige play-off-ul pentru promovare. Michael Carrick, fostul mijlocaș al lui Manchester United, ocupă în continuare funcția de manager. Conducerea are încredere totală în el, deși rezultatele din prima jumătate a sezonului au fost sub așteptări. Boro ocupă locul 12 în acest moment, cu 27 de puncte. O victorie astăzi ar duce-o la doar 3 puncte de zona play-off-ului. Carrick a avut mari probleme de lot în perioada recentă. Cel puțin 2 oameni importanți vor reveni în echipă, Anfernee Dijksteel și Isaiah Jones, suspendați runda trecută. 

Hull City pare într-un progres constant. Revenită din League One în 2021, s-a clasat sezonul trecut pe 10. Evident, Liam Rosenior a fost păstrat pe banca tehnică. „Tigrii” sunt pe 10 în acest moment, cu 30 de puncte, dar vin după două înfrângeri. Ultima, chiar în fața uneia dintre codașe, QPR, scor 0-2. Hull încearcă să joace un fotbal de posesie, atractiv, dar jurnaliștii locali au remarcat că exact această idee produce pagube. În ultimele 4 meciuri oficiale, City a încasat de fiecare dată câte un gol din cauza erorilor personale. 

cota2.ro

Middlesbrough a câștigat ambele meciuri disputate sezonul trecut contra lui Hull City, ambele cu același scor, 3-1. Alte informații și statistici interesante înaintea disputei de pe Riverside Stadium: 

• Middlesbrough a marcat 31 de goluri în acest campionat, un atac mai bun decât al lui Hull, echipă cu 29 de goluri înscrise

• Hull City a câștigat o singură deplasare din ultimele 6 jucate

• 16 dintre cele 29 de goluri marcate de Hull City au venit în primele 45 de minute ale meciurilor din acest sezon

• în cazul lui Middlesbrough, situația e opusă. A marcat 20 de goluri după pauză, dintr-un total de 30

• 5.25 șuturi pe poartă/meci a expediat Middlesbrough în acest sezon. Hull City o urmează în această ierarhie, cu 5.15 execuții cadrate/partidă

• 6.40 cornere/meci a obținut Middlesbrough în acest sezon de Championship. Hull stă mai prost, o medie de 5.50 lovituri de la colțul terenului/partidă.

Pe Superbet, cota pentru 1X & gol în ambele reprize este @2.15.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Middlesbrough vs Hull City
Pronostic:
1X & Gol în ambele reprize
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro