Ponturi Pariuri Fotbal Newcastle vs AC Milan

BETFAIR SPORTSBOOK

NEWCASTLE - AC MILAN

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”St James Park”, Newcastle primeste vizita celor de la AC Milan, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 6 a Grupei F, din UEFA Champions League. 

Cele doua formatii inca mai spera la o calificare in optimile UEFA Champions League, insa pentru asta au nevoie si de un rezultat favorabil in partida dintre Borussia Dortmund si PSG. In ultimul meci din aceasta grupa, Newcastle a rezistat eroic pe ”Parc des Princes”, asta in ciuda faptului ca PSG a incheiat partida cu 31 de ocazii de gol si un xG de peste 4.30. De partea cealalta, AC Milan, desi a avut initiativa in partida de pe teren propriu contra celor de la Borussia Dortmund, nu au bifat nici macar un punct, germanii bifand victoria in urma reusitelor lui Bynoe-Gittens si Adeyemi, din partea secunda. Atat ”cotofenele”, cat si ”rossonerii” vin dupa rezultate negative in competitiile interne. Formatia lui Eddie Howe a cedat clar pe terenul celor de la Tottenham, scor 1-4, in timp ce elevii lui Stefano Pioli au fost invinsi pe final de Atalanta, dupa un gol reusit de Muriel, in minutul 90+3. In partida tur de la Milano, ”diavolii” au dominat categoric, avand 25 de ocazii de gol, 8 suturi cadrate si un xG de peste 2.00, insa nu au reusit victoria, meciul terminandu-se asa cum a inceput, cu scor ”alb” pe tabela de marcaj.

cota2.ro

Anthony Gordon este unul dintre jucatorii de baza din ofensiva englezilor, acesta bifand performante notabile in acest sezon, la doar 22 de ani. ”Decarul” lui Eddie Howe are un dribling in regim de viteza absolut exceptional, iar meci de meci este oprit prin fault de adversari, lucru observat destul de clar si in statistica, acolo unde are o medie de 3.11 faulturi suferite per 90 de minute de joc, in meciurile jucate pe ”St James Park”. Fotbalitul crescut de Everton detine un control bun al ”balonului”, este agil, sta bine la capitolul finalizare si se desprinde foarte usor din marcaj. Acesta cauta destul de mult poarta, iar in meciurile de pe teren propriu, din acest sezon, a inregistrat o medie de 2.36 ocazii de gol per 90 de minute de joc. Gordon cadreaza destul de multe suturi, majoritatea in meciurile de pe teren propriu ale lui Newcastle. Mai precis, in ultimele 4 jocuri de ”acasa”, ”cotofenele” au at piept cu Manchester United, Chelsea, Arsenal si Borussia Dortmund, iar ”wingerul” englez a reusit sa cadreze cel putin un sut in fiecare dintre aceste jocuri.

Pontul meu pentru meciul Newcastle - AC Milan este ”Anthony Gordon - sa aiba un sut pe poarta si sa fie faultat”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportsbook, in sectiunea ”#OddsOnThat - InPlay”.

**La acest pont avem o super cota marita de la 1.91, la 2.00. Mai precis, dupa de am adaugat selectia pe bilet, am bifat casuta ”Mareste-ti Cota” pentru acest mic boost.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Newcastle vs AC Milan
Pronostic:
Anthony Gordon - sa aiba un sut pe poarta si sa fie faultat
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro