Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs PSG

UNIBET

Azi se joacă ultimele meciuri din faza grupelor din Liga Campionilor, iar atenția cea mai mare se află, în mod sigur, în Grupa F, acolo unde 3 echipe se luptă pentru un loc de calificare.

Cum Dortmund e deja sigură de prezența în optimi, PSG, Newcastle și AC Milan sunt în cursă directă pentru a prinde accesul în faza următoare a competiției.

cota2.ro

În acest moment, PSG are prim-plan-ul, cu 7 puncte în dreptul ei, în timp ce Newcastle și Milan, care și joacă în meci direct, au câte 5 puncte.

  • Ca să nu mai tragă deloc cu urechea la ce se întâmplă în celălalt meci, PSG trebuie să câștige deplasarea de la Dortmund, profitând și de faptul că Borussia are doar miza primului loc, nu și a calificării.

În tur, la Paris, campioana Franței s-a impus cu scorul de 2-0, după un joc pe care l-a controlat în cea mai mare parte. A fost 0-0 la pauză, dar Mbappe (49) și Hakimi (58) au rezolvat în câteva minute soarta meciului.

Meciul din această seară o prinde pe Dortmund în criză de formă! Borussia s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Milan, meci care i-a asigurat calificarea în UCL, dar apoi s-a prăbușit în meciurile tari din Bundesliga: 1-1 cu Leverkusen și înfrângeri cu Stuttgart, 0-2, și Leipzig, 2-3.

De cealaltă parte, trupa lui Luis Enrique e într-o zonă bună, reușind să lege victorii chiar dacă nu într-o manieră impresionantă: 2-0 cu Le Havre și 2-1 cu Nantes.

PSG a pierdut ultima deplasare de pe terenul lui Dortmund, în optimile Ligii din 2020, când Haaland făcea ravagii în defensiva francezilor, dar la vremea respectivă PSG s-a calificat pentru că a întors rezultatul la retur, succes cu 2-0.

Acum e tot meci decisiv, dar pentru ieșirea din grupe. Desigur, PSG s-ar putea califica și în cazul în care ar pierde azi, cu condiția ca Newcastle și Milan să remizeze. Dar e greu de crezut că Mbappe și compania nu se vor duce la meciul de azi doar cu gândul de a-și lua premiul: victorie și calificare!

Dembele, suspendat, e absența de ultimă oră din tabăra lui PSG, dar Enrique stă totuși mai liniștit față de Edin Terzic, care are infirmeria plină la Dortmund: Sabitzer și Wolf sunt numele incerte, pe lângă absențele de lungă durată ale nemților. În plus, Emre Can, suspendat, nu va fi nici el disponibil.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Borussia Dortmund vs PSG
Pronostic:
2
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro