Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 6.28

GetsBet

Newcastle și AC Milan se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda decisivă a grupei F din Liga Campionilor.Newcastle traverseză o criză de formă. A pierdut la scor ultimele două meciuri din Premier League, 0-3 cu Everton și 1-4 cu Tottenham, a căzut până pe locul 7, iar acum trebuie să își ia revanșa în fața propriilor fani. „Coțofenele” au 5 puncte în grupa de Liga Campionilor, la fel ca AC Milan. Pentru a spera la optimile Ligii Campionilor trebuie să câștige astăzi neapărat și să spere că PSG se încurcă la Dortmund. 

AC Milan o duce la fel de rău ca Newcastle. Învinsă de Atalanta în week-end, a coborât la 9 puncte în spatele liderului din Serie A. Și milanezii speră la același lucru pentru a prinde locul secund în Champions League. S-ar mulțumi și cu un loc 3, cel care duce în Europa League. Pentru asta au nevoie tot de o victorie sau de o remiză cu goluri. 

cota2.ro

• Eddie Howe are mari probleme de lot. Absențele lui Barnes, Willock, Tonali sau Murphy îl transformă în titular cert pe Miguel Almiron

• Almiron a bifat minute în toate cele 5 meciuri din acest sezon al Ligii. A înscris un gol și a oferit o pasă decisivă

• 9 ocazii de gol și-a creat Almiron în actuala ediție a Ligii Campionilor

• Newcastle a câștigat 8 din ultimele 9 meciuri jucate pe teren propriu, în toate competițiile. Printre victime s-au numărat PSG, Manchester City, Arsenal, Chelsea sau Manchester United.

Pe Get's Bet, cota pentru peste 0.5 șuturi pe poartă Miguel Almiron este @1.64.

----------------------------

Steaua Roșie Belgrad și Manchester City se duelează astăzi, de la ora 19:45, în ultimul meci al grupei G din Liga Campionilor. Steaua Roșie Belgrad a încheiat pe ultimul loc grupa, dar nu s-a făcut de râs. A strâns un punct, remiza cu Young Boys, și a marcat 5 goluri în primele 5 runde. Atmosfera senzațională pe care o vor crea diseară fanii sârbi reprezintă un argument serios pentru trupa pregătită de Barak Bakhar. În competiția internă, Steaua Roșie merge ceas. A revenit pe primul loc, peste rivala Partizan. 

Manchester City și-a asigurat primul loc în grupă, așa că Pep Guardiola va trimite pe teren o echipă improvizată. Antrenorul spaniol are în continuare absențe importante. Lista accidentaților conține și cele două staruri ale echipei, Erling Haaland și Kevin de Bruyne. Doku, senzația acestui sezon, are și el probleme medicale. Dacă în Ligă totul merge bine, „cetățenii” trebuie să se concentreze pe Premier League. Acolo au căzut până pe 4, sub Liverpool, Arsenal și Aston Villa.

• Steaua Roșie Belgrad a rezistat în deplasarea din tur contra lui Manchester City, pierzând doar 1-3

• Manchester City vine după o victorie la limită în grupă, 3-2 contra lui Leipzig

• 3-4 este golaverajul Stelei Roșii în meciurile jucate acasă în grupă: 2-2 cu Young Boys și 1-2 cu RB Leipzig

• 19 goluri în 22 de apariții are Erling Haaland pentru Manchester City în acest sezon. Guardiola va trebui să se descurce astăzi fără el.

Pe Get's Bet, cota pentru handicap +2 Steaua Roșie Belgrad este @1.35

-----------------------------

Celtic și Feyenoord se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda decisivă a grupei E din Liga Campionilor.Celtic, campioana Scoției, a avut un parcurs complet ratat în Liga Campionilor. A obținut un singur punct în primele 5 runde, remiza spectaculoasă de pe teren propriu cu Atletico Madrid, scor 2-2, și este deja eliminată din competiție. Trupa pregătită de Brendan Rodgers nu mai are nimic de pierdut, așa că va dori să le ofere fanilor o ultimă amintire plăcută. În competiție internă, Celtic e lider, cu 5 puncte peste rivala Rangers. 

Feyernood a încheiat pe locul 3 grupa, sub Atletico Madrid și Lazio. A strâns 6 puncte, suficiente pentru a merge în Europa League. Pentru formația antrenată de Arne Slot va fi aproape imposibil să își apere titlul din Eredivisie. Este la 10 puncte în spatele lui PSV, formație cu cel mai bun start din istorie, 15 victorii în 15 runde. Gruparea din Rotterdam nu are probleme importante de lot. Va putea alinia formula standard, cu golgeterul Santiago Gimenez în ea. 

• Mexicanul Santiago Gimenez a explodat pur și simplu în acest sezon. A marcat 18 goluri în primele 15 etape din Eredivisie. 

• Feyenoord are o ofensivă fabuloasă în campionat, 44 de goluri marcate în 15 runde

• și Celtic își zdrobește competiția pe plan intern, 43 de goluri înscrise în primele 17 etape

• Feyenoord a învins-o cu 2-0 pe Celtic în meciul tur. A fost o desfășurare nebună, cu penalty ratat și alte 3 goluri anulate de VAR pentru olandezi. Celtic a jucat din minutul 68 cu doi jucători mai puțin.

Pe Get's Bet, cota pentru peste 2.5 goluri în Celtic - Feyenoord este @1.71. 

----------------------------

Antwerp și Barcelona închid grupa H din Liga Campionilor, astăzi, de la ora 22:00. Meciul de astăzi va fi cel mai frumos moment al sezonului pentru Antwerp, singura răsplată pe care o pot oferi fanilor. Campioana Belgiei a pierdut toate meciurile din grupă și este eliminată matematic din competițiile europene. În campionat a revenit în prima parte a clasamentului, pe locul 4, așa că managerul Mark van Bommel nu are nevoie de accidentări în acest moment. 

Nici Barcelona nu se va omorî cu firea în deplasarea din Belgia. Catalanii au câștigat grupa, dar gândul lui Xavi zboară cu siguranță către competiția internă. Barcelona tocmai a pierdut derby-ul catalan contra Gironei și a rămas la 7 puncte în spatele liderului surpriză din La Liga. Campioana Spaniei are în continuare multe probleme de lot. Gavi, Frenkie de Jong și Ter Stegen sunt accidentați.

• Barcelona a învins-o pe Antwerp cu 5-0 în meciul tur din grupă

• în partida tur a fost arătat un singur cartonaș galben, văzut de catalanul Gavi

• doar 18 faulturi au fost comise în meciul tur din grupă, 10 de Barcelona și 8 de Antwerp

• doar 12 cartonașe galbene au văzut fotbaliștii lui Antwerp în primele 5 partide din grupă

• Fotbaliștii Barcelonei au fost avertizați de 14 ori. 

Pe Get's Bet, cota pentru sub 3.5 cartonașe este @1.66. 

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Newcastle vs AC Milan
Pronostic:
Almiron minim un șut pe poartă
Cota
1.64
Steaua Roșie vs Manchester City
Pronostic:
Steaua Roșie +2 handicap asiatic
Cota
1.35
Celtic Glasgow vs Feyenoord
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.71
Antwerp vs Barcelona
Pronostic:
sub 3.5 cartonașe
Cota
1.66
Cota finala: 6.28
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro