Ponturi Pariuri Tenis Anna Blinkova vs Nigina Abduraimova

BETFAIR EXCHANGE

În turul secund la Limoges, singurul turneu de nivel Challenger aflat în desfășurare pe acest final de an, avem meciul dintre Anna Blinkova și Nigina Abduraimova. Vedeți mai jos propunerea mea. 

Anna Blinkova este o jucătoare din Rusia de 25 ani, clasată momentan pe locul 50 WTA. Deși este de ceva timp in prin plan, ea a câștigat în 2022 singurup său turneu de nivel WTA la Cluj Napoca. Blinkova este o jucătoare înaltă, la 1.79 m înălțime preferând suprafețele rapide unde își pune în valoare serviciul puternic. Anul 2023 a fost bun pentru ea, a pătruns în premieră in top 50, are finala la Strasbourg, semifinale la Hobart și Hong Kong și victorii cu Garcia, Fernández și Bouzkova. În primul tur a trecut de Veronika Podrez, cedând doar 4 game-uri.

cota2.ro

Nigina Abduraimova este o jucătoare din Uzbekistan, momentan pe locul 221 WTA. Ajunsa la 29 ani, ea a cochetat în jurul acestei poziții întreaga carieră, fiind o sportiva clasică de nivel ITF cu resurse limitate. Deși preferă hardul, cea mai buna performanta de anul acesta a fost trofeul la ITF w60 de la Oeiras, pe zgură, acolo unde a invins-o pe Minnen. Are 6 victorii în ultimele 7 partide în sală, însă adversarele sale au fost modeste. A profitat în primul tur de abandonul Susanei Bandecchi.

Anna Blinkova este o sportiva solida pe hard, acolo unde câștiga multe puncte ușoare prin loviturile sale puternice. La Limoges se simte bine, anul trecut a ajuns in semifinale, iar acum o vad favorită la trofeu. Abduraimova este obișnuită cu alt nivel, mult mai lent și nu o văd sa reziste prea mult. Merg pe un meci scurt.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Anna Blinkova vs Nigina Abduraimova
Pronostic:
Sub 19.5 game-uri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 7.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro