Ponturi Pariuri Fotbal Genoa vs Juventus

BETFAIR SPORTSBOOK

GENOA - JUVENTUS

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Stadio Luigi Ferraris”, Genoa primeste vizita celor de la Juventus, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 16, din Serie A. 

Genoa, formatie la care evolueaza Radu Dragusin si George Puscas, se situeaza in acest moment pe locul 14 in ierarhia din Italia, la doar 3 puncte distanta de locurile ce duc in Serie B. ”Grifonii” trec printr-o serie destul de slaba, cu doar un punct acumulat in ultimele 4 etape. In ultimul joc de campionat, trupa lui Alberto Gilardino a cedat pe ”Brianteo”, in fata celor de la Monza, dupa un gol marcat de Dany Mota, in ultimele 10 minute ale partidei. De partea cealalta, Juventus merge foarte bine in campionat, in ciuda problemelor din interior si lucrurilor mai putin bune care se preconizau pentru acestia, inaintea startului de sezon. ”Bianconerii” au un moral excelent inaintea acestui joc, tinand cont ca vin dupa un succes extrem de important in ultima runda, 1-0 contra campioanei en-titre, Napoli. Formatia lui Allegri ocupa locul 2 in acest moment, fiind la doar doua puncte in spatele liderului, Inter Milano.

cota2.ro

Morten Frendrup, mijlocasul danez al celor de la Genoa, este unul dintre cei mai importanti jucatori din angrenajul acestei echipe, acesta punand umarul la promovarea echipei in editia precedenta. Crescut de cei de la Brondby IF, acesta a facut pasul la Genoa in luna ianuarie a anului precedent, iar pana in momentul de fata a strans numai putin de 67 de meciuri in tricoul ”grifonilor”. Morten este un mijlocas cu profil defensiv, iar varsta frageda isi spune cuvantul de foarte multe ori. Danezul a comis numai putin de 23 de faulturi in primele 15 etape, bifand si numai putin de 4 cartonase galbene. Frendrup a comis cel putin un fault in 6 din cele 7 meciuri disputate de Genoa pe propriul teren, avand in acest moment o medie de 1.86 faulturi comise per meci. Allegri propune o formatie cu 5 mijlocasi, unde extremele fac atat faza ofensiva, cat si cea defensiva. Consider ca Frendrup o sa se implice in multe dueluri si e foarte probabil sa comita cel putin 1-2 faulturi. 

Juventus a impresionat in acest sezon, reusind evolutii foarte bune si rezultate destul de surprinzatoare. Trupa lui Allegri are doar o infrangere in actuala editie de campionat, 2-4 contra celor de la Sassuolo, formatie care in acest moment ocupa locul 15, avand acelasi numar de puncte ca si Genoa. Juventus s-a impus in 5 din ultimele 6 partide disputate in Serie A, contra celor de la Genoa, iar in fiecare dintre aceste meciuri si-a creat foarte multe ocazii de a marca. Mai exact, in aceste ultime 6 confruntari directe, ”bianconerii” au bifat numai putin de 127 de ocazii de gol, au cadrat 58 de suturi si au punctat de 14 ori. In cele 7 meciuri disputate pe teren strain, in acest sezon, Juventus si-a creat 83 de oportunitati de a marca, a reusit sa cadreze 28 de suturi si a marcat 11 goluri. Ma astept la o evolutie solida a echipei oaspete si cred ca pot cadra cu usurinta 3 suturi, in aceasta partida.

Pontul meu pentru meciul Genoa - Juventus este ”Morten Frendrup 1+ faulturi comise & Juventus 3+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Genoa vs Juventus
Pronostic:
Morten Frendrup 1+ faulturi comise & Juventus 3+ suturi pe poarta
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro