Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.79

Superbet

Încă suntem departe de pauzele competiționale, iar acest final de an ne mai pune la dispoziție etape importante din campionatele serioase ale Europei.

Se deschid etapele pentru vineri, iar noi vizităm Ligue 1 pentru un meci cu afiș important, dar cu forme diametral opuse pentru combatante, însă încălzirea o facem în SuperLigă, cu Primvs Derby.

cota2.ro

PETROLUL - RAPID (20:00) - Pentru runda cu numărul 20, Rapid se deplasează la Ploiești, pentru derby-ul cu Petrolul. În tur, ”lupii” au provocat surpriza și s-au impus chiar pe Giulești, scor 2-0.

În prezent, Rapid e pe locul 4, cu 31 de puncte, dar giuleștenii n-au mai câștigat de 5 meciuri (4 în campionat + 1 în cupă). De cealaltă parte, Petrolul are o luptă la baionetă pentru a prinde un loc de playoff. Trupa lui Florin Pârvu e pe locul 8, cu 26 de puncte, la două lungimi distanță de Hermannstadt, ocupanta locului 6.

  • Cel mai probabil, Petrolul se va așeza pe două linii și va încerca să mai contreze, din când în când, pe contraatac, în timp ce Rapid va trebui să găsească soluțiile ofensive pentru a încheia seria negativă;
  • Chiar dacă n-a mai câștigat de 4 meciuri, Rapid are în continuare cel mai bun atac din SuperLigă (34 de goluri), cu două reușite în plus față de FCSB și CFR Cluj și cu 12 în plus față de Petrolul;
  • Cum între cele două echipe e doar o diferență de 5 puncte, un succes al Petrolului ar arunca-o pe Rapid de la lupta la titlu la lupta pentru a prinde un loc de playoff în acest sezon.

AS MONACO - LYON (22:00) - Acest meci putea să fie, în anii trecuți, unul de titlu sau măcar de bătaie pentru un loc de Liga Campionilor. Acum, AS Monaco ocupă locul 3 și e în cursă pentru aceste două obiective, dar Lyon are un an de coșmar!

Fosta campioană a Franței e pe ultimul loc în campionat, cu 10 puncte, și are de tras puternic dacă vrea să evite retrogradarea.

Lyon a reușit să câștige în fața lui Toulouse, adversar direct din subsolul clasamentului, și a mai atenuat din picaj, fiind însă abia a 2-a victorie stagională, în 15 runde.

Monaco e favorită, dar va fi un meci cu siguranță aprins. Lyon nu dispune de aceeași valoare a lotului ca adversara de azi, dar oaspeții încă mai au în lot oameni care pot face diferența.

  • Monaco a câștigat ultimele meciuri directe cu Lyon atunci când a fost gazdă în Principat;
  • 14, respectiv 12 faulturi a bifat Monaco la ultimele 2 dueluri directe cu Lyon;
  • 22 de faulturi a provocat AS Monaco la ultimul meci din campionat, cu Rennes.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
AS Monaco vs Lyon
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi Monaco
Cota
1.72
Petrolul vs Rapid
Pronostic:
PSF X
Cota
1.62
Cota finala: 2.79
Profit: 17.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro