Ponturi Pariuri Fotbal Melbourne Victory vs Sydney

BETFAIR SPORTSBOOK

MELBOURNE VICTORY - SYDNEY

In aceasta dimineata, de la ora 10:45, pe ”AAMI Park”, Melbourne Victory primeste vizita celor de la Sydney , intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 8, din A-League.

Melbourne Victory ocupa locul 5 in ierarhia din Australia, fiind la doar doua puncte distanta fata de liderul WS Wanderers, echipa contra careia au castigat in runda precedenta cu scorul de 4-3. Melbourne Victory este una dintre cele doua echipe fara infrangere in acest debut de sezon si echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate inregistrate in primele 7 etape (4 egaluri). De partea cealalta, campioana din urma cu 4 sezoane are parte de un debut destul de slab, cu doar 6 puncte obtinute in primele 7 runde. In ultima etapa de campionat, Sydney a cedat pe propriul teren in fata celor de la Macarthur, scor 0-2, meci in care au evoluat cu un om mai putin din minutul 15, atunci cand goalkeeperul Andrew Redmayne a fost eliminat dupa un hent facut la 25 de metri distanta de propria poarta. In ultima confruntare directa, disputata chiar in prima etapa din acest sezon, Melbourne Victory s-a impus cu scorul de 2-0, gratie reusitelor semnate de Fornaroli si Machach, in partea secunda a jocului. 

cota2.ro

Bruno Fornaroli este cel mai important jucator ofensiv al lui Tony Popovic, iar acest lucru nu il spun eu, ci cifrele sale impresionante din acest debut de sezon. Atacantul australian in varsta de 36 de ani are parte de un debut extraordinar, cu numai putin de 11 reusite in primele 7 runde. Acesta a declarat ca isi doreste sa doboare recordul personal de goluri ce dateaza din sezonul 2015/2016, atunci cand, in tricoul celor de la Melbourne City reusea sa marcheze 25 de goluri in 29 de partide. Fornaroli este un jucator care apare foarte bine la finalizare, este principalul executant de lovituri de la 11 metri al celor de la Melbourne, are o detenta buna, tinand cont ca este destul de scund si cel mai important, suteaza foarte bine cu ambele picioare. 

In primele 7 etape din acest sezon, Bruno Fornaroli si-a creat 30 de ocazii de gol, bifand minim 3 ocazii de gol in fiecare partida. Mai mult decat atat, acesta a cadrat 12 suturi pe poarta, dintre care 11 si-au atins tinta. Mai mult decat atat, in ultimul joc de campionat, disputat pe terenul celor de la WS Wanderers, Fornaroli a marcat toate cele 4 goluri ale echipei sale, in succesul cu 4-3. Ma astept ca si in partida cu Sydney sa apara pe tabela, mai ales ca echipa oaspete e nevoita sa utilizeze intre buturi un goalkeeper de doar 21 de ani.

Pontul meu pentru meciul Melbourne Victory - Sydney este ”Bruno Fornaroli inscrie”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Melbourne Victory vs Sydney
Pronostic:
Bruno Fornaroli inscrie
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro