Ponturi Pariuri Tenis Cristina Bucsa vs Anna Blinkova

BETANO

În prima semifinala a turneului Challenger de la Limoges, singurul turneul de aceasta categorie aflat în desfășurare in aceasta perioada a anului, avem meciul dintre Cristina Bucsa și Anna Blinkova. Vedeți propunerea mea de pariere.

Cristina Bucsa este o jucătoare de 25 ani născută în Republica Moldova care reprezintă însă Spania. Ea este momentan pe locul 82 WTA și vine dupa cel mai bun an din cariera ei. Acest lucru se datoreaza in special performanței de la Australian Open, acolo unde a câștigat 5 partide, trecând de calificări și reușind în turul secund una dintre surprizele turneului, eliminarea Biancai Andreescu. A reușit de asemenea sa treaca de calificări și la Indian Wells, trecând de Andreeva, Ruse și Swan, jucătoare de perspectivă la rândul lor, dar și la Cincinatti unde a bătut-o pe Bencic. Bucsa este o jucătoare înaltă care preferă hardul, fiind destul de imobilă în schimburile lungi. Pe zgură joacă mai puțin, însă chiar și așa, are câteva victorii notabile, la Charleston cu Bouzkova, la Stuttgart cu Volynets ori Korpatsch sau la Roma cu Kenin. Forma ei este medie, iar aici vine după semifinale la Angers, în conditii similare, acolo unde a pierdut cu Paquet. Aici a avut un traseu extrem de ușor și a trecut de Berecoechea, Albie și Boisson.

cota2.ro

Anna Blinkova este o jucătoare din Rusia de 25 ani, clasată momentan pe locul 50 WTA. Deși este de ceva timp in prin plan, ea a câștigat în 2022 singurul său turneu de nivel WTA la Cluj Napoca. Blinkova este o jucătoare înaltă, la 1.79 m înălțime preferând suprafețele rapide unde își pune în valoare serviciul puternic. Anul 2023 a fost bun pentru ea, a pătruns în premieră in top 50, are finala la Strasbourg, semifinale la Hobart și Hong Kong și victorii cu Garcia, Fernández și Bouzkova. Aici a trecut de Podrez, Abduraimova și Tan, meci dramatic tranșat în tie-break-ul setului decisiv.

Anna Blinkova este o sportiva solida pe hard, acolo unde câștiga multe puncte ușoare prin loviturile sale puternice. La Limoges se simte bine, anul trecut a ajuns in semifinale, iar acum o vad favorită la trofeu. Bucsa este la rândul ei o jucătoare în creștere, însă este mai liniara, iar indoor are mult mai puține arme decât rusoaica. Voi merge pe Blinkova și over, la o cota foarte bună.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Cristina Bucsa vs Anna Blinkova
Pronostic:
Victorie Blinkova & peste 21.5 game-uri
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro