Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.34

Superbet

UTA ARAD - FARUL CONSTANTA

In acesta dupa-amiaza, de la ora 14:30, pe ”Stadionul Municipal” din Sibiu, UTA Arad primeste vizita celor de la Farul Constanta, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 20, din Superliga. 

Trupa lui Mircea Rednic ocupa locul 14 in acest moment, insa cu un succes in disputa de astazi, ar urca numai putin de 4 pozitii. Aradenii au pierdut in ultima etapa pe ”Emil Alexandrescu”, contra celor de la Politehnica Iasi, scor 0-1, meci in care ”alb-rosii” au fost dominati la majoritatea capitolelor. De partea cealalta, Farul a inceput sa lege victorii in campionat, asta dupa ce in ultimele runde a ”uitat” sa mai castige. Formatia lui Gica Hagi s-a impus la Iasi acum doua runde, cu scorul de 3-2, in timp ce in ultimul joc a obtinut maximum contra celor de la Petrolul, dupa un succes cu scorul de 3-1. Constantenii ocupa in acest moment locul 7, insa pot ajunge pe un loc de Play-Off daca se impun astazi.

cota2.ro

Constantin Budescu e unul dintre cei mai importanti jucatori ofensivi din lotul celor de la Farul, iar acesta nu a dezamagit in acest sezon, ba mai mult, trece printr-o forma excelenta, cu reusite in ultimele doua jocuri. Budescu este principalul executant de penalty-uri si lovituri libere din tabara ”faristilor”, este un jucator cu executii fantastice si cauta poarta foarte mult, meci de meci. Sunt absolut convins ca si astazi o sa faca o figura frumoasa si am incredere ca o sa cadreze cel putin un sut pe poarta lui Iacob.

Pontul meu pentru meciul UTA Arad - Farul Constanta este ”Constantin Budescu 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.67, disponibila pe Superbet.

UNIVERSITATEA CRAIOVA - POLITEHNICA IASI

In aceasta seara, de la ora 17:00, pe ”Stadionul Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova primeste vizita celor de la Politehnica Iasi, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 20, din Superliga.

Trupa lui Petev a oprit seria succeselor in runda precedenta, dupa esecul de la Sibiu, contra celor de la Hermannstadt, scor 1-2. Oltenii au sperante ca vor obtine toate punctele in acest joc, mai ales ca echipa se claseaza pe pozitia a doua la capitolul ”puncte obtinute pe propriul teren”. De partea cealalta, Iasi-ul a oprit seria negativa odata cu succesul impotriva celor de la UTA, insa lucrurile nu sunt tocmai roz, mai ales daca ne uitam putin peste evolutiile acestora pe teren strain. In partida tur, Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 4-1, insa a reusit acest lucru dupa eliminarea lui Roman, din minutul 59, moment in care cei de la Politehnica conduceau cu 1-0, aveau posesia si pur si simplu dominau jocul. Meciul se anunta unul interesant, mai ales ca echipa gazda se poate apropia la doar trei puncte de lider. 

Alexandru Mitrita are evolutii foarte bune in tricoul Craiovei, acesta fiind si principalul pericol pentru poarta adversa, daca tinem cont de statisticile din acest sezon. Mitrita are 6 goluri marcate si 5 assit-uri reusite in aceasta editie de campionat, fiind integralist in aproape toate partidele. Atacantul oltenilor are o medie de 3.30 ocazii de gol create per meci si o medie de 1.10 suturi pe poarta per meci, iar in jocul tur de la Iasi, acesta a marcat, a oferit un assist, si-a creat 4 oportunitati de a marca si a cadrat doua suturi. Consider ca azi o sa-si creeze cateva oportunitati de a marca si cred ca-l poate pune la incercare pe Lung Jr, cel putin o data.

Pontul meu pentru meciul Universitatea Craiova - Politehnica Iasi este ”Alexandru Mitrita 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.40, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
UTA Arad vs Farul Constanta
Pronostic:
Constantin Budescu 1+ suturi pe poarta
Cota
1.67
Universitatea Craiova vs Politehnica Iasi
Pronostic:
Alexandru Mitrita 1+ suturi pe poarta
Cota
1.40
Cota finala: 2.34
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro