Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Hermannstadt

Superbet

FCSB - Hermannstadt este partida care închide ziua de sâmbătă în SuperLigă. Confruntarea va avea loc pe Arena Națională, iar Andrei Chivulete va fi ”centralul” care va da fluierul de start la ora 20:00.

Sibienii vin la București fără să-l aibă la dispoziție pe Baba Alhassan, mijlocaș transferat chiar de FCSB. Nici golgheterul Ciprian Paraschiv nu va fi pe teren, atacantul acuzând o problemă medicală.

cota2.ro

FCSB va aborda meciul știind deja de egalul făcut de Rapid cu Petrolul, un nou pas greșit al giuleștenilor, dar și de rezultatul pe care Universitatea Craiova îl va bifa cu Poli Iași, pe teren propriu. În cazul unui succes, oltenii ar veni la 3 puncte distanță de FCSB înaintea meciului cu Hermannstadt.

  • FCSB este echipa cu cele mai multe victorii din acest sezon: roș-albaștrii au câștigat 11 dintre cele 19 meciuri pe care le-au jucat până în prezent! Aici se mai adaugă 5 remize și 3 înfrângeri;
  • Totuși, FCSB n-a mai câștigat de 2 etape în SuperLigă: 0-2 cu Oțelul pe teren propriu și 1-1 cu CFR, la Cluj;
  • Hermannstadt este printre specialistele remizelor în SuperLigă: de 10 ori au încheiat sibienii la egalitate, devansați doar de Oțelul (11) și Petrolul (12).

În meciul tur, FCSB și Hermannstadt au terminat la egalitate, 2-2, o partidă în care Sibiul a condus cu 1-0, FCSB a întors la 2-1, dar eliminarea lui Dawa a distrus speranțele oaspeților la victorie, iar Paraschiv a înscris pentru 2-2.

Tot 2-2 s-a terminat și ultimul meci direct jucat pe Arena Națională, cu FCSB gazdă.

  • FCSB și Hermannstadt sunt două dintre echipele din campionat care reușesc să marcheze aproape meci de meci: trupa lui Pintilii și Charalambous are 32 de goluri marcate, al doilea cel mai bun atac după Rapid (34), la egalitate cu CFR (32);
  • Și sibienii lui Măldărășanu stau bine la nivel de goluri marcate: 26 de goluri înscrise în 19 meciuri, perioadă în care au scos mingea din poartă de 19 ori;
  • De altfel, tot o medie de 1 gol primit pe meci are și FCSB - defensiva vicecampioanei încasând 19 goluri în 19 etape.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Hermannstadt
Pronostic:
1 & Peste 1,5 goluri
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: 11.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro