Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Manchester United

Fortuna

Liverpool - Manchester United este printre meciurile vedetă ale acestui final de săptămână! Derby-ul din Premier League începe de la 18:30 și le prinde pe cele două mari rivale în situații complet diferite.

”Cormoranii” abordează runda cu numărul 17 de pe prima poziție, în timp ce ”diavolii” sunt pe locul 7 abia, în afara pozițiilor de cupe europene.

cota2.ro

Etapa a 17-a din Premier League a devenit cu mult mai interesantă după ce Manchester City n-a reușit să-și câștige un nou meci de pe teren propriu. ”Cetățenii” au condus cu 2-0 în meciul cu Palace, dar au terminat doar la egalitate, 2-2, șansă excelentă pentru rivale să mai pună niște puncte avans.

  • Liverpool conduce ierarhia cu 37 de puncte, iar o victorie azi ar duce trupa lui Klopp la 6 puncte în fața lui City;
  • De asemenea, Arsenal, cu 36 de puncte, s-ar putea și ea distanța la 5 lungimi de campioana en-titre dacă va lua toate punctele în jocul cu Brighton.

Așa cum spuneam, derby-ul de azi de pe Anfield vine în momente diametral opuse pentru Liverpool și Manchester United. Klopp a reușit să stingă incendiile din debutul de sezon și să cristalizeze din nou un sistem productiv, în timp ce Erik Ten Hag e mai aproape de o demitere, nu de a realiza ceva notabil pe Old Trafford.

Manchester United are 7 înfrângeri în 16 meciuri, iar în Liga Campionilor s-a făcut de râs: a terminat pe ultimul loc o grupă cu Copenhaga și Galatasaray, pe lângă ”balaurul” Bayern Munchen.

  • În Regat există informații conform cărora dacă va ieși rău în deplasarea de pe Anfield, atunci Manchester United îl va da afară pe Ten Hag. Antonio Conte este numele cel mai prezent ca posibil înlocuitor.

Ultima deplasare a lui United la Liverpool s-a terminat șocant: victorie cu 7-0 pentru echipa lui Jurgen Klopp! Liverpool este și acum marea favorită a derby-ului, dar noi vom prefera să alegem o cotă ceva mai mare, de pe urma unui pariu special:

  • Chiar și când a distrus-o pe United, cu 7-0, ”cormoranii” nu s-au abătut de la pressingul și intensitatea din dueluri - lucruri clasice în mandatul lui Klopp;
  • 13 faulturi a bifat Liverpool în ultimul duel cu United;
  • 17 faulturi a făcut Liverpool la ultimul meci din Premier League, cu Crystal Palace;
  • 11,8 faulturi face Liverpool, în medie, pe meci - în acest sezon;
  • 14,9 este media ”tackling”-urilor efectuate de jucătorii lui Jurgen Klopp pe durata unui meci.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Liverpool vs Manchester United
Pronostic:
Peste 10,5 faulturi Liverpool
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: 10.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro