Ponturi Pariuri Tenis Elsa Jacquemot vs Cristina Bucsa

Superbet

Am ajuns și în faza finalei de la Limoges, iar adversare vor fi Elsa Jacquemot și Cristina Bucsa. Vedeți mai jos pronosticul meu special. 

Elsa Jacquemot este o tânără de doar 20 ani, momentan pe locul 235 WTA. Fost lider mondial la juniori, ea are potențial mare de creștere și cel mai probabil vom mai auzi de ea în viitorul apropiat. De la trecerea la senioare, Elsa a evoluat în general la nivel ITF, acolo unde ajunge des în fazele finale. Anul acesta a ajuns in premieră pe tabloul principal la US Open și a obținut victorii cu sportive bune precum Shnaider, Andreeva sau Petterson. Preferă hardul, fiind o sportiva puternica ce castiga multe puncte ușoare. Aici este fără discuții la cea mai buna performanta a anului și a trecut pe rând de Cengiz, Ruse, Sevastova și Erika Andreeva.

cota2.ro

Cristina Bucsa este o jucătoare de 25 ani născută în Republica Moldova care reprezintă însă Spania. Ea este momentan pe locul 82 WTA și vine dupa cel mai bun an din cariera ei. Acest lucru se datoreaza in special performanței de la Australian Open, acolo unde a câștigat 5 partide, trecând de calificări și reușind în turul secund una dintre surprizele turneului, eliminarea Biancai Andreescu. A reușit de asemenea sa treaca de calificări și la Indian Wells, trecând de Andreeva, Ruse și Swan, jucătoare de perspectivă la rândul lor, dar și la Cincinatti unde a bătut-o pe Bencic. Bucsa este o jucătoare înaltă care preferă hardul, fiind destul de imobilă în schimburile lungi. Pe zgură joacă mai puțin, însă chiar și așa, are câteva victorii notabile, la Charleston cu Bouzkova, la Stuttgart cu Volynets ori Korpatsch sau la Roma cu Kenin. Forma ei este medie, iar aici vine după semifinale la Angers, în conditii similare, acolo unde a pierdut cu Paquet. Aici a avut un traseu extrem de ușor pana in semifinale, a trecut de Berecoechea, Albie și Boisson, însă ieri a impresionat contra Blinkovei căreia i-a cedat doar 5 game-uri.

Elsa Jacquemot este o sportiva înaltă care se bazează mult pe serviciu, principala sa armă. Ea poate trimite asi, iar suprafața de la Limoges se pretează perfect jocului ei. Evident, riscul la serviciu ii aduce de asemenea foarte multe duble greșeli, mai ales împotriva unor sportive contra cărora evită schimburile lungi. Aici a avut 7 asi și 8 duble cu Cengiz, 1 as si 7 duble cu Rus, 9 asi și 19 duble cu Sevastova și 2 asi și 10 duble cu Andreeva. Fiind o finala, tânără jucătoare va fi sub presiune. Consider foarte bună cota oferita de Superbet pentru peste 8 duble greșeli comise de jucătoare din Franța.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Elsa Jacquemot vs Cristina Bucsa
Pronostic:
Elsa Jacquemot - peste 8.5 duble greșeli
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro