Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Manchester United

BETFAIR SPORTSBOOK

LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED

In aceasta seara, de la ora 18:30, pe ”Anfield”, Liverpool primeste vizita celor de la Manchester United, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 17, din Premier League.

”Cormoranii” sunt lideri in ieraria din Anglia, insa au doar un singur punct avans fata de Arsenal, ocupanta locului secund. Formatia lui Klopp e mare favorita in aceasta confruntare, mai ales ca problemele din tabara oaspetilor sunt intr-un numar extrem de mare, iar Ten Hag, antrenorul ”diavolilor”, poate fi dat afara in cazul unei infrangeri. In ultima runda de campionat, Liverpool s-a impus in fata celor de la Crystal Palace cu scorul de 2-1, asta dupa ce trupa lui Roy Hodgson a izbutit sa deschida scorul in minutul 57. De partea cealalta, Manchester United a pierdut la scor de ”forfeit” cu Bournemouth, pe propriul teren, asta dupa ce in etapa anterioara realiza cel mai bun meci din acest sezon contra celor de la Chelsea, echipa pe care avea sa o si invinga cu scorul de 2-1. Ultimul joc direct dintre cele doua formatii s-a incheiat foarte prost pentru United, asta deoarece ”cormoranii” au bifat o victorie istorica, scor 7-0. Trupa lui Klopp a punctat din toate pozitiile, a dominat autoritar acea partida, iar la cum se prezinta lucrurile in momentul de fata, imi e greu sa cred ca ”diavolii” vor scapa azi cu putine goluri primite. 

cota2.ro

Liverpool nu poate conta in acest joc pe Bajcetic, Diogo Jota, Mac Allister, Matip, Robertson si Thiago, insa Klopp are destul de multe variante pe acele posturi. Mai precis, in stanga defensivei o sa apara, cel mai probabil, Tsimikas, jucator care a evoluat foarte bine in ultima perioada. Deasemenea, in linia mediana, Klopp poate apela la serviciile lui Endo si Gravenberch, in timp ce in compartimentul ofensiv are o multime de variante pentru a-l inlocui pe Jota. De partea cealalta, Ten Hag are mari probleme in a alcatui primul 11. Bruno Fernandes, capitanul celor de la Manchester United, absenteaza in acest joc din pricina cartonaselor galbene, iar Casemiro, Diallo, Eriksen, Maguire, Malacia, Martinez si Mount sunt accidentati. Mai mult decat atat, Lindelof, Martial si Shaw sunt incerti pentru aceasta confruntare din cauza problemelor medicale. 

Mohamed Salah e unul dintre cei mai importanti oameni de atac din tabara gazdelor, insa si unul dintre cei mai faultati jucatori. Salah este un winger extrem de rapid, are un dribling excelent si de cele mai mute ori, adversarii sunt nevoiti sa apeleze la faulturi pentru a-l opri. In ultimul meci dintre cele doua formatii, egipteanul a fost faultat de 6 ori, iar in meciurile de pe teren propriu din acest sezon a inregistrat o medie de 1.43 faulturi suferite per meci.

Scott McTominay are niste cifre ofensive foarte bune in acest sezon, insa majoritatea dintre ele le-a realizat atunci cand echipa sa a jucat pe propriul teren. In deplasare insa, mijlocasul scotian a fost destul de dur cu adversarii, faultand de cel putin doua ori, in cele 5 jocuri de campionat, in care a fost prezent. In ultimul joc de pe ”Anfield” dintre Liverpool si Manchester United, Scott McTominay a comis un fault si a si primit cartonas galben, in ciuda faptului ca a jucat doar jumatate de ora.

Dominik Szoboszlai s-a acomodat imediat la stilul de joc propus de Klopp, iar in acest moment este ”piesa” de baza in linia mediana a celor de la Liverpool. Maghiarul este extrem de tehnic, executa multe faze fixe, urca in ofensiva si cauta poarta din foarte multe pozitii. In toate meciurile din acest sezon de Premier League, Szoboszlai si-a creat cel putin o ocazie de gol, bifand o medie de 2.06 ocazii de gol per 90 de minute de joc. 

Trent Alexander-Arnold urca foarte mult in ofensiva, asta desi este fundas dreapta. La nationala este folosit meci de meci in linia mediana, ba mai mult, i-a fost oferit si numarul 10 pe tricou, lucru impresionant, tinand cont de postul pe care il joaca la echipa de club. Trent este unul dintre principalii executanti de faze fixe din tabara lui Liverpool, iar in acest sezon de Premier League, in jocurile de pe ”Anfield”, a inregistrat o medie de 2.85 suturi per 90 de minute de joc.

LIVERPOOL (4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas - Szoboszlai, Endo, Gravenberch - Salah, Nunez, Diaz

MANCHESTER UNITED (4-3-3): Onana - Wan-Bissaka, Evans, Varane, Dalot - McTominay, Amrabat, Mainoo - Garnacho, Hojlund, Rashford

Pontul meu pentru acest meci este ”Mohamed Salah 1+ faulturi suferite & Scott McTominay 1+ faulturi comise & Dominik Szoboszlai si Trent Alexander-Arnold 1+ suturi fiecare”, la o cota de 1.99, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Liverpool vs Manchester United
Pronostic:
Mohamed Salah 1+ faulturi suferite & Scott McTominay 1+ faulturi comise & Dominik Szoboszlai si Trent Alexander-Arnold 1+ suturi fiecare
Cota
1.99
Cota finala: 1.99
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro