Ponturi Pariuri Fotbal Rayo Vallecano vs Valencia

UNIBET

RAYO VALLECANO - VALENCIA

In aceasta seara, de la ora 20:00, pe ”Campo de Futbol de Vallecas” din Madrid, Rayo Vallecano primeste vizita celor de la Valencia, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 18, din LaLiga. 

Vecine de clasament in ierarhia din Spania, Rayo si Valencia promit un meci interesant, insa si destul de dur, in aceasta ultima etapa din acest an calendaristic. Trupa la care evolueaza si Andrei Ratiu a pierdut in runda precedenta pe terenul celor de la Osasuna, scor 0-1, dupa un gol al adversarilor marcat de Raul, in minutul 90+5. De partea cealalta, Valencia a incheiat cu o remiza duelul contra Barcelonei, scor 1-1, asta in ciuda faptului ca trupa lui Xavi a avut un xG de peste 3.5, de doua ori mai multe suturi cadrate si a dominat autoritar la capitolul ”posesie”. In ultimul meci dintre Rayo Vallecano si Valencia, disputat pe ”Mestalla”, s-a incheiat cu o remiza, asta desi ”liliecii” au avut initiativa in acel joc, dominand la majoritatea capitolelor ofensive. Rayo a deschis atunci scorul, in minutul 9, dupa o centrare excelenta a lui Alvaro Garcia, gasindu-l liber in zona punctului cu var pe Santi Comesana, care avea sa finalizeze fara emotii in poarta lui Mamardashvili. Dupa ce au alergat dupa egalare timp de 73 de minute, Valencia a primit un penalty pe final de joc, iar Justin Kluivert, actualul jucator al lui Bournemouth, si-a facut datoria, marcand cu o executie foarte simpla.

cota2.ro

Isi Palazon este unul dintre cei mai buni jucatori ofensivi din tabara gazdelor, iar acest lucru nu o spun eu, ci statisticile sale impresionante, din acest sezon. Mijlocasul spaniol este extrem de rapid, foarte tehnic, dribleaza excelent, are o finalizare foarte buna, suteaza mult de la distanta si este unul dintre principalii executati a fazelor fixe. Palazon a reusit meciuri bune pe propriul teren in acest sezon, bifand o medie de 2.63 ocazii de gol per 90 de minute de joc. Mai mult decat atat, in toate cele 8 etape disputate de Rayo pe ”Vallecas”, Isi a reusit sa cadreze de fiecare data cel putin un sut pe poarta, bifand o medie de 1.66 suturi cadrate per 90 de minute de joc. 

Valencia este o echipa destul de dura, cu medii mari de faulturi comise in acest sezon. In cele 9 meciuri disputate pe teren strain, in acest sezon, ”liliecii” au comis numai putin de 115 faulturi, bifand o medie de 12.7 faulturi per meci. In ultimele doua sezoane de LaLiga, cele doua formatii s-au intalnit de 4 ori si de fiecare data arbitrul partidei a dictat minim 30 de faulturi, iar in trei dintre aceste jocuri a livrat si cel putin 7 cartonase galbene. Mai mult decat atat, in aceste jocuri impotriva celor de la Rayo Vallecano, Valencia a comis de fiecare data minim 15 faulturi si de fiecare data a incasat cel putin doua cartonase galbene. Ma astept la un deznodamant asemanator si astazi, tinand cont ca Rayo, pe propriul teren, are o medie de 14.4 faulturi suferite, iar arbitrul jocului, Javier Alberola Rojas, are o medie de 25.57 faulturi dictate per meci si o medie de 4.43 cartonase acordate per meci.

Pontul meu pentru meciul Rayo Vallecano - Valencia este ”Isi Palazon 1+ suturi pe poarta & Valencia 2+ cartonase”, la o cota de 2.16, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Rayo Vallecano vs Valencia
Pronostic:
Isi Palazon 1+ suturi pe poarta & Valencia 2+ cartonase
Cota
2.16
Cota finala: 2.16
Profit: 11.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro