Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.66

Superbet

Avem din nou mijloc de săptămână aglomerat cu multe partide tari! Fie că se joacă etapă intermediară în campionate puternice, fie că avem meciuri de cupă, oferta este una foarte bună!

Pentru biletul de marți suntem cu ochii pe goluri multe în două partide cu miză! Una vine din SuperLigă, în timp ce al 2-lea meci îl selectăm din Cupa Ligii Angliei.

cota2.ro

POLI IAȘI - FCSB (20:30) - FCSB are ocazia de a pune presiune uriașă pe contracandidatele la titlu în etapa cu numărul 21. Roș-albaștrii joacă primii, iar un succes în fața lui Poli Iași ar depărta-o pe FCSB, măcar pentru moment, la 11 puncte de CFR Cluj și Universitatea Craiova și la 12 puncte de Rapid.

  • Poli Iași este pe locul 13, cu 23 de puncte, și deși distanța până la playoff n-ar fi una extrem de mare moldovenii au anunțat că visează doar să aibă un playout liniștit, fără emoții în privința retrogradării;
  • În tur, pe Arena Națională, FCSB s-a impus cu 2-1: Tavi Popescu și Darius Olaru au marcat, în timp ce pentru trupa lui Leo Grozavu puncta, la acea vreme, Vașvari;
  • FCSB are cel mai bun atac din SuperLigă - 35 de goluri marcate în 20 de meciuri! O medie bună de goluri înscrise are și Poli Iași, cu 24 de goluri date în 20 de etape.

CHELSEA - NEWCASTLE (22:00) - Cupa Ligii Angliei a ajuns la faza sferturilor de finală, iar Chelsea - Newcastle reprezintă un meci care ar fi putut fi oricând o adevărată finală. Cu greutăți în acest sezon de Premier League, în special pentru Chelsea, ambele echipe pot lua în calcul să ducă până la final aventura din Cupa Ligii, a 3-a competiție ca importanță din Regat.

Chelsea a întrerupt o nouă pasă proastă, reușind să câștige cu 2-0 în fața lui Sheffield, în timp ce Newcastle s-a mai redresat și ea, victorie cu Fulham, 3-0, după ce a ratat complet obiectivul în grupele Ligii Campionilor. ”Coțofenele” au terminat pe 4 și nu au reușit să prindă nici măcar Europa League, pierzând acasă cu AC Milan.

Ultimul duel direct a avut loc acum 3 săptămâni, în Premier League, când Newcastle a făcut instrucție cu Chelsea, scor 4-1. În precedenta partidă de pe Stamford Bridge, londonezii au stat ceva mai bine, reușind o remiză cu goluri, scor 1-1.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Poli Iași vs FCSB
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.90
Chelsea vs Newcastle
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.40
Cota finala: 2.66
Profit: 16.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro