Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.32

UNIBET

BAYER LEVERKUSEN - BOCHUM

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe ”BayArena”, Bayer Leverkusen primeste vizita celor de la Bochum, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 16, din Bundesliga.

Bayer Leverkusen este singura echipa din campionat fara infrangere, bifand numai putin de 12 victorii si 3 rezultate de egalitate in primele 15 runde. In cele 8 jocuri de pe teren propriu, ”aspirinele” au bifat 7 victorii si au un golaveraj exceptional: 26 de goluri marcate si doar 6 goluri primite. In ultima runda de campionat, trupa lui Xabi Alonso s-a impus la scor de forfeit in fata celor de la Eintracht Frankfurt, gratie reusitelor semnate de Boniface, Frimpong si Wirtz. Cu acelasi rezultat s-a impus in Bochum in runda precedenta, in meciul de pe teren propriu, contra celor de la Union Berlin, dupa reusitele semnate de Asano, Paciencia si Stoger. 

cota2.ro

Florian Wirtz, mijlocasul ofensiv al celor de la Bayer Leverkusen, a ”explodat” pur si simplu sub comanda tehnicianului spaniol. In varsta de doar 20 de ani si cu o cota de piata de aproximativ 103 milioane de euro, pustiul german e curtat de cele mai mari echipe din Europa, mai ales ca in acest sezon, meci de meci, a avut evolutii extrem de apreciate, fiind notat extrem de bine in urma acestora. Florian Wirtz este un jucator care cauta poarta destul de mult, este un ”servant” exceptional, un marcator, este foarte agil, dribleaza foarte bine, are executii si se pozitioneaza foarte bine in teren. In meciurile disputate de Leverkusen pe propriul teren, Wirtz a inregistrat o medie de 3.32 ocazii de gol per 90 de minute de joc, inclusiv o medie de 1.94 suturi cadrate per 90 de minute de joc, fiind singurul jucator din lotul ”aspirinelor” cu cel putin un sut cadrat in toate cele 8 meciuri de pe ”BayArena”, in acest sezon de Bundesliga. 

Pontul meu pentru meciul Bayer Leverkusen - Bochum este ”Florian Wirtz 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.66, disponibila pe Unibet.

ATHLETIC BILBAO - LAS PALMAS

In aceasta seara, de la ora 22:30, pe ”Estadio San Mames”, Athletic Bilbao primeste vizita celor de la Las Palmas, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 18, din La Liga. 

”Bascii” se claseaza pe locul 5 in ierarhia din Spania, fiind la doar trei puncte de locurile care ofera participarea in UEFA Champions League. Patru pozitii mai jos se situeaza Las Palmas, echipa care in ciuda ofensivei extrem de slabe (15 goluri marcate), are a doua cea mai buna defensiva din campionat, cu doar 14 goluri primite. Cei de la Bilbao au un atac excelent, iar 24 din cele 33 de goluri marcate au fost reusite in cele 9 runde disputate pe propriul teren, in care au bifat aproximativ 130 de ocazii de gol si aproximativ 60 de suturi cadrate. Ultima vizita a celor de la Las Palmas pe ”San Mames” dateaza din 2018, meci in care tabela de marcaj a ramas nemodificata.

Inaki Williams este un jucator emblematic pentru Bilbao, iar cifrele sale din acest sezon arata absolut fantastic. In ultimele 7 etape disputate de de Athletic pe propriul teren, Inaki si-a creat aproximativ 26 de ocazii de gol, reusind sa cadreze cel putin un sut in fiecare dintre aceste jocuri. ”Nouarul” gazdelor este un jucator dezechilibrant, cu o viteza exceptionala, un dribling nemaipomenit, o pozitionare impecabila intre liniile defensivei adverse si detinator al unui sut foarte bun. In partida dintre Bilbao si Atletico, din runda precedenta, chiar daca nu a reusit sa marcheze, si-a creat trei oportunitati si l-a scos in evidenta pe Oblak in minutul 68, dupa ce a cadrat un sut extrem de puternic, respins in cele din urma de portarul sloven.

Pontul meu pentru meciul Athletic Bilbao - Las Palmas este ”Inaki Williams 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.40, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Bayer Leverkusen vs Bochum
Pronostic:
Florian Wirtz 1+ suturi pe poarta
Cota
1.66
Athletic Bilbao vs Las Palmas
Pronostic:
Inaki Williams 1+ suturi pe poarta
Cota
1.40
Cota finala: 2.32
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro