Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanța vs Rapid București

Superbet

Farul Constanța primește vizita celor de la Rapid București în cel de-al doilea meci al zilei de miercuri din SuperLigă. Confruntarea va începe la ora 20:30 și face parte din runda cu numărul 21, ultima din 2023.

Înaintea fluierului de start, Farul ocupă locul 7, cu 29 de puncte, în timp ce Rapid e pe locul 4, cu 32 de puncte. Distanța perfectă pentru clișeul ”meci de șase puncte”.

cota2.ro

Rapid s-a prăbușit în ultima perioadă, iar din candidată la titlu a ajuns să aibă emoții și pentru un loc de playoff! În acest moment, Rapid e la 12 puncte în spatele liderului FCSB, formație pe care giuleștenii au învins-o în derby, dar apoi au căzut inexplicabil.

  • Rapid are 6 meciuri consecutive fără victorie (5 în campionat + 1 în cupă), iar trupa lui Bergodi nu a dat semne de revenire! Rapidiștii au cedat puncte atât pe teren propriu, cât și în jocurile din deplasare;
  • Rapid n-a mai câștigat de 3 etape în deplasare, cu 3 remize la rând - toate cu același scor 0-0!

Farul nu mai are nici ea o fortăreață la Ovidiu, iar într-un clasament al meciurilor de pe teren propriu campioana en-titre e abia pe locul 7, cu 4 victorii, 4 remize și 2 înfrângeri.

Totuși, când joacă acasă, Farul e implicată în meciuri cu goluri multe! 17 goluri au înscris elevii lui Hagi în fața propriilor fani, acolo unde au și încasat 12 goluri în 10 etape.

  • În ultimele 5 etape jucate acasă, meciurile Farului au avut minimum 2 reușite și au fost meciuri în care au marcat ambele echipe.

În tur, în Giulești, Rapid a câștigat cu 3-1, într-o partidă în care trupa vișinie și-a spulberat adversara. O revanșă după ce, în sezonul trecut, Farul o nimicise pe Rapid, scor 7-2.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul Constanța vs Rapid București
Pronostic:
Peste 1,5 goluri & Peste 2,5 ofsaiduri & Peste 8,5 șuturi pe poartă
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro