Ponturi Pariuri Fotbal Otelul Galati vs FC Botosani

BETFAIR EXCHANGE

OTELUL GALATI - FC BOTOSANI

In aceasta seara, de la ora 17:30, Otelul primeste vizita celor de la FC Botosani, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 21, din Superliga. 

Trupa lui Dorinel Munteanu are sansa de a se apropia la un singur punct de Play-Off, iar partida de astazi pare una destul de facila, tinand cont ca adversara ii este FC Botosani, echipa fara niciun succes in acest sezon. In ultima runda de campionat, Otelul Galati s-a impus pe terenul celor de la Universitatea Cluj, cu scorul de 1-0, gratie unui gol semnat de Alex Pop, in minutul 25. De partea cealalta, FC Botosani a pierdut si ”duelul suferintei” contra celor de la Dinamo Bucuresti, echipa clasata pe locul 15, cu scorul de 0-2, dupa reusitele de exceptie reusite de Politic (min. 25) si Abdallah (min. 90). Jocul direct din turul sezonului regular a fost unul destul de echilibrat, insa totodata si unul foarte dur, ambele echipe faultand de minim 15 ori si primind fiecare cate 4 cartonase galbene.

cota2.ro

Otelul Galati are o singura victorie pe propriul teren in acest sezon, 1-0 contra celor de la Dinamo Bucuresti. Echipa de la malul Dunarii este cea mai dura din campionat, avand in aceasta editie de campionat numai putin de 59 de cartonase galbene si bifand o medie de 18.1 faulturi comise per meci. FC Botosani are al doilea cel mai prost atac si cea mai slaba defensiva din Superliga, iar acest lucru spune multe despre echipa care in urma cu trei sezoane evolua in Play-Off. E greu de crezut insa ca vor pune probleme echipei gazda, care au cea mai buna defensiva din campionat. Otelul isi creeaza destul de multe ocazii in meciurile de pe teren propriu, iar de partea cealalta, cei de la FC Botosani permit adversarilor sa ajunga foarte usor la finalizare, in special atunci cand joaca pe teren strain. Ma astept la un meci disputat, cu multe faulturi si multe avertismente, tinand cont ca la centru o sa fie Bogdan Dumitrache, insa anticipez un deznodamant fericit pentru formatia gazda, care a demonstrat in acest sezon ca e o ”nuca” destul de tare, chiar si pentru ”granzii” din Superliga.

Pontul meu pentru meciul Otelul Galati - FC Botosani este ”Otelul -0.75 Handicap Asiatic”, la o cota de 1.96, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Otelul Galati vs FC Botosani
Pronostic:
Otelul Galati -0.75 Handicap Asiatic
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro