Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 9.55

UNIBET

ATLETICO MADRID - SEVILLA

Antoine Griezmann este unul dintre cei mai buni atacanti din La Liga, iar in acest sezon are niste cifre foarte bune. Francezul a punctat de 11 ori pentru Atletico Madrid, in aceasta editie de campionat, iar in 8 din cele 9 jocuri de pe ”Metropolitano”, acesta a reusit sa cadreze cel putin un sut pe poarta. Griezmann executa toate loviturile libere din preajma careului si nu numai, este principalul desemnat la penalty-uri si este un jucator folosit foarte mult de ”Cholo”, dovada fiind ultimele 8 meciuri de pe teren propriu, in care a fost integralist. Ma astept ca in acest joc sa-si faca simtita prezenta si de ce nu, poate sa si marcheze.

FULHAM - BURNLEY

Alex Iwobi a avut evolutii constant bune in tricoul celor de la Fulham, in aceasta editie de campionat. Nigerianul in varsta de 27 de ani este folosit de Silva in linia de trei din spatele varfului si apare foarte des la finalizare. Iwobi si-a castigat statutul de titular in urma cifrelor avute, iar in acest moment este jucatorul cu cea mai mare medie de ocazii de gol per 90 de minute de joc, din lotul celor de la Fulham (2.62). In meciurile disputate de Fulham pe ”Craven Cottage”, in aceasta editie de campionat, Iwobi a inregistrat o medie de 3.77 ocazii de gol per 90 de minute de joc. Cred ca si azi, in fata unei formatii modeste, o sa se faca remarcat prin numarul mare de ocazii de gol.

cota2.ro

AS ROMA - NAPOLI

Faulturile nu ar trebui sa lipseasca dintr-un astfel de joc, mai ales ca vorbim de un ”derby” din Serie A, campionat in care centralii opresc jocul extrem de mult. Chiar daca niciuna dintre cele doua echipe nu au medii mari de faulturi, atunci cand se afla fata in fata, se lasa chiar si cu eliminari. In 7 din cele 8 meciuri jucate pe ”Olimpico”, cei de la AS Roma au comis cel putin 12 faulturi per meci, mai exact un total de aproximativ 97 de faulturi. De partea cealalta, Napoli, in cele 8 runde disputate in deplasare, a comis aproximativ 84 de faulturi, iar in ultimele 4 deplasari pe ”Olimpico” a faultat in jur de 50 de ori. La centru este Andrea Colombo, un arbitru care acorda destul de multe avertismente si care eu cred ca o sa fluiere mult in acest joc.

LIVERPOOL - ARSENAL

Liverpool porneste usor favorita in aceasta confruntare si o poate depasi pe adversara sa de azi in ierarhia in Premier League. Trupa lui Arteta are doar cu un punct mai mult decat formatia de pe ”Anfield”, in fata careia a avut de fiecare data probleme, in special cand s-a jucat pe legendarul stadion al ”cormoranilor”. Liverpool si-a creat cel putin 17 ocazii de gol in fiecare meci de pe teren propriu, din acest sezon, iar in ultimele 4 jocuri cu Arsenal echipa oaspete, acestia si-au creat cel putin 19 ocazii de gol. Nu am niciun dubiu ca Liverpool nu o sa-si creeze un numar mare de ocazii de gol, mai ales ca Arsenal a aratat destul de modest in unele jocuri de pe teren strain.

LUTON - NEWCASTLE

Luton este o echipa interesanta si spun acest lucru deoarece, in ciuda faptului ca este o nou-promovata si ocupa un loc destul de slab in acest moment, a aratat multa daruire in jocurile de pe teren propriu, inclusiv cu granzii din Premier League. Luton a comis aproximativ 103 faulturi in meciurile de pe teren propriu, din acest sezon de Premier League, in timp ce adversara sa de astazi a suferit aproximativ 100 de faulturi in cele 8 runde disputate pe teren strain, in acest sezon de Premier League. Centralul acestui joc este Darren England, un arbitru care, in cele doua jocuri arbitrate in acest sezon de Premier League, a dictat 46 de faulturi si a ”scos” cartonasul galben de 15 ori. 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Atletico Madrid vs Sevilla
Pronostic:
Antoine Griezmann 1+ suturi pe poarta
Cota
1.40
Fulham vs Burnley
Pronostic:
Alex Iwobi 2+ suturi
Cota
1.72
AS Roma vs Napoli
Pronostic:
Peste 22.5 faulturi in meci
Cota
1.52
Liverpool vs Arsenal
Pronostic:
Liverpool 13+ suturi in meci
Cota
1.60
Luton vs Newcastle
Pronostic:
Luton 11+ faulturi comise
Cota
1.63
Cota finala: 9.55
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro