Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 10.73

BETANO

Dragi prieteni, așa cum v-am anunțat pe canalul meu de Youtube, acest pariu reprezintă pariul cu numărul 4 din cadrul proiectului ALL-IN 4x4 unde am ajuns la un câștig de 6700 de Lei, plecând de la o miză inițială de doar 100 de Lei, după ce am câștigat doar 3 bilete de cota 4. Decizia mea este de a retrage 5000 de Lei din suma câștigată până acum și voi miza doar restul de 1700 pe un bilet de cotă mai mare, care depășește valoarea 10 și pe care l-am argumentat mai jos! Astfel, am asigurat un profit net de 27.500 de Lei cu ajutorul acestui proiect în 2023, iar în cazul în care voi câștiga și acest ultim bilet, profitul va depăși suma de 46.000 de Lei!


cota2.ro

Ipswich și Leicester se înfruntă pe 26 decembrie, de la ora 21:45, în runda cu numărul 24 din Championship. Ipswich este revelația sezonului în tot fotbalul englez. Nou-promovată în Championship și fără nume sonore în lot, formația antrenată de antrenorul-minune Kieran McKenna (37 de ani) ocupă loc direct promovabil în acest moment. E pe 2, cu 52 de puncte, un avans de 7 puncte față de urmăritoare. Ipswich trebuie să își ia revanșa în fața fanilor după prestația din ultimul meci, eșecul 0-4 cu Leeds. 

Leicester are cel mai valoros lot din istoria Championship, iar rezultatele sunt normale. Formația pregătită de Enzo Maresca, un discipol al lui Guardiola, e prima în clasament, cu 58 de puncte. A făcut doar 4 pași greșiți în primele 23 de runde. 

• Leicester a legat 5 victorii. În acest interval a marcat 15 goluri

• Ipswich și Leicester sunt formațiile cu cele mai bune ofensive din Championship. Ambele au marcat câte 47 de goluri

• 3.4 e media golurilor în meciurile disputate de Ipswich în acest campionat

• în 10 dintre cele 11 meciuri jucate de Ipswich pe teren propriu s-au marcat peste 2.5 goluri

• 15.65 ocazii de gol/meci și-a creat Ipswich în acest sezon. Doar Sunderland are o medie mai bună.

Pe Betano, cota pentru ambele înscriu sau peste 2.5 goluri este @1.44

---------------------------------

Burnley și Liverpool sunt adversare pe 26 decembrie, de la ora 19:30, în etapa de Boxing Day din Premier League. Burnley a învins-o pe Fulham în ultima partidă, dar rămâne penultima în Premier League, la 3 puncte de zona salvării de la retrogradare. Antrenorul Vincent Kompany are câteva probleme de lot în această perioadă. Nu știe dacă îi poate folosi pe atacantul Lyle Foster, pe închizătorul Jack Cork și pe extrema Luca Koleosho.

Liverpool a arătat bine în derby-ul cu Arsenal, în ciuda rezultatului de egalitate. Jurgen Klopp și-a felicitat elevii, dar așteaptă o victorie pe Turf Moor. „Cormoranii” ocupă poziția secundă în Premier League, cu 39 de puncte, unul sub liderul Arsenal. Klopp are ceva absențe, dar vestea bună este că Mohamed Salah va fi la datorie. Egipteanul a înscris și contra lui Arsenal și a ajuns la 12 reușite stagionale, locul 2 în clasamentul golgeterilor, după Erling Haaland.

• Liverpool are cea mai bună apărare din Premier League, la egalitate cu Arsenal, câte 16 goluri primite. Burnley are a doua cea mai slabă defensivă, 36 de goluri încasate

• Liverpool a câștigat ultimele 3 meciuri disputate contra lui Burnley. Nu a primit gol în această serie

• Burnley e ultima în clasamentul meciurilor jucate pe teren propriu, doar 3 puncte obținute în 9 partide

• Liverpool e cea mai ofensivă formație din Premier League, cu o medie de 17.94 ocazii de gol/meci.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Liverpool este @1.42. 

--------------------------------

Southampton și Plymouth se înfruntă pe 29 decembrie, de la ora 20:00, în runda cu numărul 25 din Championship. Southampton, retrogradată la finalul sezonului trecut în liga secundă engleză, și-a păstrat o parte dintre staruri. A adus un antrenor nou, pe Russell Martin, iar scoțianului i-a trebuit ceva timp să își impună ideile. „Sfinții” și-au revenit, au început să lege victoriile și au asigurat locul de play-off. Nu renunță însă la promovarea directă, distanța până la poziția secundă, a lui Ispwich este de 7 puncte. 

Plymouth este nou-promovată în Championship și momentan este în cărțile obiectivului. Are 27 de puncte, 7 deasupra zonei retrogradării. Decizia conducerii, de a demite antrenorul chiar săptămâna trecută, a fost surprinzătoare. Pe bancă este acum interimarul Neil Dewsnip. 

• Plymouth are a doua cea mai slabă apărare din Championship, 38 de goluri primite

• Southampton a câștigat meciul direct din turul campionatului, chiar pe terenul lui Plymouth, scor 2-1

• a fost o dominare totală a lui Southampton în tur: 61% posesie, 17 ocazii de gol, 8-2 la șuturi pe poartă și 10-5 la cornere

• 202.6 milioane de euro valorează lotul lui Southampton. Cel al lui Plymouth este cotat la doar 26 de milioane.

Pe Betano, cu funcția Bet Builder, obținem cota @1.87 din pariurile: Southampton câștigă & peste 0.5 goluri în prima repriză & peste 0.5 goluri în repriza secundă. 

-------------------------------------

FC Porto și Chaves se întâlnesc pe 29 decembrie, de la ora 22:45, în runda cu numărul 15 a primei ligi din Portugalia. FC Porto a luptat pe două fronturi în prima parte a sezonului. A obținut calificarea în optimile Ligii Campionilor, iar acum trebuie să dreagă lucrurile și în campionat. Formația antrenată de Sérgio Conceicao ocupă momentan locul 3, cu 31 de puncte. Situația nu e disperată, distanța până la liderul Sporting fiind de doar 3 puncte. 

Chaves a fost relevația ediției trecute de campionat, când a încheiat pe locul 7. A pierdut câțiva oameni de bază în vară, iar situația din clasament este dramatică acum. Trupa antrenată de Moreno este ultima, cu doar 10 puncte obținute în 14 runde.

• Chaves are cea mai slabă apărare din campionat, 38 de goluri încasate. FC Porto a primit doar 11

• FC Porto a câștigat ultimele 5 meciuri disputate contra lui Chaves. A făcut-o de fiecare dată la cel puțin 2 goluri diferență

• cel mai recent meci direct s-a disputat pe 4 martie 2023. Porto s-a impus cu 3-1, după un avans de 2-0 la pauză

• Porto a câștigat ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu. În această serie a marcat 16 goluri

• 290.5 milioane de euro valorează lotul lui Porto. Cel al lui Chaves este cotat la 14.73 milioane.

Pe Betano, cu funcția Bet Builder, obținem cota @1.65 din pariurile: Porto câștigă & Porto conduce la pauză & Porto înscrie peste 1.5 goluri.

------------------------------------

Luton Town și Chelsea se întâlnesc pe 30 decembrie, de la ora 14:30, în runda cu numărul 20 din Premier League. Luton s-a adaptat mai greu la fotbalul din primul eșalon, dar începe să își arate colții serios. Vine după cea mai importantă victorie stagională, 1-0 contra lui Newcastle, pe teren propriu. Lotul nu este de neglijat. Conține câțiva fotbaliști cu experiență în Premier League, precum Ross Barkley sau Andros Towsend. 

Chelsea încă e departe de a-și atinge potențialul. Sutele de milioane de euro investite în transferuri n-au putut fi asamblate nici de Mauricio Pochettino. Londonezii sunt departe de zona locurilor de cupele europene, doar pe 10, cu 22 de puncte obținute în 17 runde. Antrenorul argentinian are în continuare mari probleme de efectiv. Apărarea este pe butuci, fiind accidentați portarul Sanchez și fundașii Fofana, Chalobah, Chilwell sau Cucurella.

• 16 ocazii de gol, 5 șuturi pe poartă și 5 cornere a avut Luton în victoria cu Newcastle, o prestație ofensivă impresionantă

• pe teren propriu, Luton a încurcat-o și pe Liverpool în acest sezon, remiză 1-1

• 11 goluri a înscris Luton în cele 9 meciuri disputate pe teren propriu

• Chelsea a câștigat doar 3 deplasări stagionale. A încasat 15 goluri în 8 partide pe teren străin

• Chelsea a pierdut ultimele 4 meciuri jucate în deplasare.

Pe Betano, cu funcția Bet Builder, obținem cota @1.70 din pariurile: Luton înscrie & Luton + 3 handicap european.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ipswich vs Leicester
Pronostic:
GG sau Peste 2.5 goluri
Cota
1.44
Burnley vs Liverpool
Pronostic:
2
Cota
1.42
Southampton vs Plymouth
Pronostic:
VEZI ÎN ARTICOL
Cota
1.87
FC Porto vs Chaves
Pronostic:
VEZI ÎN ARTICOL
Cota
1.65
Luton Town vs Chelsea
Pronostic:
VEZI ÎN ARTICOL
Cota
1.70
Cota finala: 10.73
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro