Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Aston Villa

BETANO

A doua zi de Crăciun este programată o parte din etapa de Boxing Day în Premier League! Manchester United - Aston Villa este, de departe, cel mai interesant duel de azi, mai ales că ambele echipe sunt aflate în situații interesante.

Aston Villa are o jumătate de sezon fantastică și e pe poziția a 3-a, în timp ce United e într-o criză majoră, cu evoluții slabe în campionat și o eliminare rușinoasă din grupele Ligii Campionilor.

cota2.ro

  • Înainte de startul rundei cu numărul 19, Aston Villa e pe locul 3, cu 39 de puncte, la egalitate cu Liverpool, ocupanta locului secund, și la 1 punct distanță de liderul Arsenal;
  • Manchester United se află abia pe locul 8, cu 28 de puncte, la o întârziere de 11 puncte față de adversara de azi și la 8 puncte distanță de locul 4, ultima poziție care permite accesul în grupele UCL.

Manchester United n-a mai câștigat de 3 etape în Premier League și are doar 1 succes în ultimele 5 runde. Erik Ten Hag e sub o presiune uriașă, după o nouă înfrângere, a 8-a stagională, 0-2 pe terenul lui West Ham.

Nici Villa nu vine după un meci reușit! Băieții lui Unai Emery s-au împiedicat neașteptat de ultima clasată, Sheffield United, scor 1-1. A fost o remiză pe care Villa a obținut-o în al 7-lea minut de prelungire, asta după ce oaspeții deschiseseră scorul în minutul 87.

  • În sezonul trecut, ambele echipe și-au câștigat meciurile de pe teren propriu. United s-a impus cu 1-0, în timp ce Aston Villa a câștigat cu 3-1 în fața propriilor suporteri;
  • 16 faulturi a provocat Man. United la ultimul meci de pe Old Trafford contra lui Aston Villa;
  • 12 faulturi au avut jucătorii lui United la penultimul meci împotriva adversarei de azi, înfrângere, 1-3, în deplasare;
  • De 15 ori au faultat jucătorii lui Manchester United în ultimul meci de Premier League, eșecul cu West Ham, 0-2;
  • 16 faulturi au suferit fotbaliștii lui Aston Villa la ultimul meci de campionat, cu Sheffield.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manchester United vs Aston Villa
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Manchester United
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro