Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Superbet

Maccabi Tel Aviv și Beitar Jerusalem se înfruntă astăzi, de la ora 20:30, în runda cu numărul 12 din prima ligă a Israelului. Campionatul se reia după pauza provocată de războiul din regiune. Maccabi Tel Aviv, cea mai titrată formație din istoria Israelului, a cucerit ultimul campionat în sezonul 2019/2020. În vară, conducerea a mizat pe o variantă inedită pentru banca tehnică, Robbie Keane, fostul mare atacant al lui Tottenham. Decizia se dovedește mai mult decât inspirată. Maccabi e neînvinsă în actuala ediție, lider cu 9 victorii și o remiză. A câștigat la pas și grupa din Conference League, una în care le-a avut adversare pe Gent, Zorya și Breidablik. 

Beitar a avut momentele ei de glorie, 6 trofee de campioană, ultimul în 2008. Vine după 3 sezoane încheiate în play-out. Acum stă la fel de prost, doar locul 10, cu 11 puncte obținute în 11 etape. Antrenorul Yossi Abukasis nici nu-și poate dori mai mult în condițiile în care lotul valorează puțin peste 8 milioane de euro.

cota2.ro

• Maccabi Tel Aviv a câștigat ultimele 4 meciuri disputate pe teren propriu contra lui Beitar

• Maccabi Tel Aviv are cel mai bun atac din campionat, 25 de goluri înscrise. Are și cea mai bună defensivă, doar 7 încasate

• Maccabi Tel Aviv dă golgeterul campionatului. Întors acasă, veteranul Eran Zahavi a marcat 9 goluri și a oferit 4 pase decisive în 10 apariții

• Eran Zahavi traversează o formă uluitoare. A marcat în ultimele 9 meciuri jucate pentru club și națională

• Maccabi Tel Aviv a disputat 10 meciuri pe teren propriu în acest sezon. A câștigat 9 dintre ele și a remizat o singură dată.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Maccabi Tel Aviv este @1.33.

--------------------------

Glasgow Rangers și Ross County se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 20 din prima ligă a Scoției. Rangers n-a avut nicio șansă în fața rivalei Celtic în ultima ediție de campionat. Nici actuala stagiune n-a început promițător, dar toată dinamica s-a schimbat pe 15 octombrie 2023, odată cu instalarea belgianului Philippe Clement pe bancă. Rangers este neînvinsă din acel moment. A câștigat o grupă grea în Europa League, cu Sparta Praga, Betis și Aris Limassol, iar în campionat s-a apropiat la 5 puncte de liderul Celtic. Un detaliu important este că Rangers are două meciuri mai puțin jucate! 

Ross County nu își poate propune mai mult decât salvarea de la retrogradare în actuala stagiune. Și oaspeții de astăzi au încercat un șoc la nivelul băncii tehnice. Cum bugetul nu le permite să apeleze la tehnicieni de talia lui Clement, au ales o variantă internă, pe Derek Adams. Acesta n-a schimbat mare lucru. Ross County e antepenultima în clasament, cu 17 puncte obținute în 17 runde. 

• doar 8 goluri a încasat Rangers în acest sezon, de departe cea mai bună defensivă din Scoția. Ross County a primit 24

• 37 de goluri a marcat Rangers. Doar Celtic are un atac mai bun. Ross County a înscris 15 goluri 

• Rangers a câștigat ultimele 8 meciuri jucate pe teren propriu contra lui Ross County. De fiecare dată a marcat cel puțin 2 goluri

• Rangers are 2 fotbaliști pe podiumul golgeterilor din Scoția. Tavernier și Sima au marcat câte 9 goluri

• 64% este posesia medie a lui Rangers în acest sezon. Ross County are o medie de 44.1%

• 20.89 ocazii de gol/meci și-a creat Rangers în acest campionat. Ross County e penultima în această ierarhie, cu o medie de doar 10.00 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Rangers la handicap de -1.5 goluri este @1.50. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Maccabi Tel Aviv vs Beitar Ierusalim
Pronostic:
1
Cota
1.33
Glasgow Rangers vs Ross County
Pronostic:
Rangers -1.5 handicap
Cota
1.00
Cota finala: 1.33
Profit: 1.65
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro