Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Carlos Alcaraz

Superbet

Sârbul Novak Djokovic (1 ATP) și spaniolul Carlos Alcaraz (2 ATP) se înfruntă astăzi, de la ora 18:05, într-un meci demonstrativ. Epicentrul tenisului s-a mutat în această iarnă la Riyadh, în Arabia Saudită. Aici s-au organizat mai multe competiții amicale, pe echipe. Cel mai așteptat moment este cu siguranță duelul dintre primii doi jucători ai lumii, Djokovic și Alcaraz. 

Novak Djokovic a ajuns la 36 de ani, dar se simte ca în tinerețe. A cucerit anul acesta 3 trofee de Grand Slam (Australian Open, Roland Garros și US Open) și titlul la Turneul Campionilor. Pregătirea a decurs excelent în ultimele săptămâni, conform imaginilor postate de antrenorul Goran Ivanisevic. Nole a încercat deja hardul saudiților. Și-a dat OK-ul pentru următoarele competiții oficiale ce vor fi organizate în complexul din Riyadh. 

cota2.ro

Carlos Alcaraz are obiective mari în anul 2024. Vrea să urce din nou pe fotoliul de lider ai ierarhiei mondiale și să își mărească zestrea de Grand Slam-uri. Momentan are două: Wimbledon (2023) și US Open (2022). Spaniolul a avut ceva probleme cu accidentările sezonul trecut, dar acum este la capacitate maximă, pregătită pentru startul pe un hard rapid. Iar astăzi, cu siguranță, Carlitos e pregătit să facă spectacol, cum doar el știe. 

Cele mai ieftine bilete pentru meciul Djokovic - Alcaraz costă 25 de euro, ajungând până la 300 de euro în zonele VIP. În aceste condiții, ar trebui să avem un meci lung, spectaculos, în care spectatorii să aibă ce vedea. Cele mai interesante informații și statistici: 

• Djokovic și Alcaraz s-au înfruntat de 4 ori în anul 2023. Nole a câștigat 3 dintre dispute, Carlos s-a impus în finala de la Wimbledon

• în cele 5 meciuri directe jucate în istorie între Djokovic și Alcaraz au fost 5 tie-break-uri

• Novak Djokovic și-a câștigat 88% dintre game-urile pe propriul serviciu în anul 2023

• Carlos Alcaraz are o statistică asemănătoare, excelentă, un procentaj de 86% al game-urile câștigate pe propriul serviciu

• 90 de ași a servit Djokovic în duelurile cu jucători de top 10 în anul 2023. Ocupă locul 6 într-o ierarhie generală

• Alcaraz a servit 61 de ași împotriva jucătorilor din top 10 mondial în anul 2023

• 39 de tie-break-uri a jucat Novak Djokovic în anul 2023. Doar 3 jucători au avut mai multe (Hurkacz, Tsitsipas și Fritz). 

Am identificat niște cote foarte bune pe Superbet, pe lângă pariul meu principal de overe 22.5 game-uri cotat la 1.90, astfel:

  • peste 22.5 game-uri @1.90 - main bet
  • peste 27.5 game-uri @3.00
  • minim un tie-break în meci @2.05
  • minim 2 tie-break-uri în meci @8.00


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Novak Djokovic vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
peste 22.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 5.40
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro