Ponturi Pariuri Tenis Cameron Norrie vs Alex De Minaur

BETANO

Incepem sezonul avancronicilor din tenis cu United Cup, competiția dintre ani și așteptăm un meci tare intre doi jucători de top, Alex De Minaur si Cameron Norrie. 

În vârstă de 27 de ani, britanicul Cameron Norrie se află în cea mai bună perioadă a carierei sale și a progresat enorm în ultimii doi ani, reușind să câștige 5 titluri și să joace alte 7 finale începând cu anul.2021. Norrie este bun pe toate suprafețele, servește destul de puternic și vine de asemenea mult la fileu, fiind un jucător căruia îi plac schimburile lungi. Anul trecut are semifinale la Wimbledon și sferturi la US Open și a obținut victorii cu toți jucătorii de top din circuit, performanțe care spun multe despre nivelul său. A început 2023 cu 3 finale, la Auckland a pierdut cu Gasquet, la Buenos Aires contra lui Alcaraz, însă după doar o săptămână si-a luat revanșa împotriva acestuia în finala de la Rio de Janeiro. Totuși, a doua perioadă a anului a fost mult sub așteptări, in ultima perioadă a părut in scădere de formă și are o singura victorie în ultimele 7 partide disputate. 

cota2.ro

Alex De Minaur este un jucător de 24 ani, un mare talent, care a reușit să intre în top 20 încă de acum 4 ani, însă nu a explodat încă pe măsură așteptărilor. Totuși, el a reușit de-a lungul carierei să câștige 7 titluri ATP, toate pe hard, ultimul anul acesta la Acapulco. De Minaur este bun pe toate suprafețele, are finale la Queens pe iarba si la Los Cabos pe hard , dar si câteva victorii interesante pe zgură.Deși nu este foarte solid fizic lovește mingea exploziv si poate concura cu mai puternicii săi oponenți. Are numai puțin de 4 finale in acest an.  

Se întâlnesc doi dintre jucătorii buni ai circuitului, capabili oricând să ajungă in fazele superioare ale oricărui turneu la care participă și să învingă orice oponent. Ei sunt totuși si destul de inconstanți, iar acest aspect ii împiedică să ajungă in vârf fiind capabili si de surprize neplăcute. De Minaur pare superior in acest moment, joacă acasa, astfel că cel mai probabil va forța victoria. Cred totuși ca vom avea un meci echilibrat si lung. Este al 4-lea meci direct, scorul fiind 2-1 pentru australian.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Cameron Norrie vs Alex De Minaur
Pronostic:
Victorie De Minaur & peste 19.5 game-uri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro