Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.18

Superbet

Persepolis și Nassaji Mazandaran se înfruntă astăzi, de la ora 16:00, în runda cu numărul 11 a primei ligi din Iran. Persepolis Teheran este cel mai titrat club al Iranului. A cucerit de 15 ori titlul și de 7 ori Cupa. A disputat și două finale ale Ligii Campionilor Asiei, ambele recent, în 2018 și 2020. Lotul încă are în componență mulți fotbaliști părtași la acele performanțe. Antrenorul Yahya Golmohammadi are la dispoziție 9 jucători de națională, 7 dintre ei iranieni. Persepolis încearcă să își apere titlul cucerit anul trecut. Momentan este pe locul 3, cu 26 de puncte. Are un meci mai puțin și 3 puncte de recuperat față de liderul Esteghlal F.C.

Nassaji Mazandaran a petrecut mare parte a existenței în ligile inferioare. Promovată în 2018 în prima ligă, nu s-a clasat niciodată mai sus de locul 9. Sezonul trecut s-a salvat in-extremis de la retrogradare, dar acum misiunea pare și mai complicată. Rezultatele groaznice au dus la instalarea unui antrenor nou. Chiar în ziua de Crăciun a fost numit spaniolul Lucas Alcaraz. El preia echipa de pe penultimul loc, cu doar 10 puncte strânse în 13 runde. 

cota2.ro

• 9 goluri a încasat Persepolis în acest campionat. Nassaji Mazandaran a marcat doar 2 goluri în deplasările stagionale

• Nassaji Mazandaran a obținut un singur punct în cele 5 deplasări

• Persepolis a demolat-o pe Nassaji Mazandaran în cele două meciuri directe disputate în anul 2023: 4-0 și 5-1

• Persepolis a câștigat ultimele 5 meciuri directe contra lui Nassaji Mazandaran

• 14 milioane de euro valorează lotul lui Persepolis. Cel al lui Nassaji Mazandaran este cotat la 6 milioane.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Persepolis este @1.28.

-----------------------------------

Brighton și Tottenham se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 19 din Premier League. Brighton nu mai are constanța în rezultate din sezonul trecut, dar rămâne una dintre formațiile atractive. Roberto de Zerbi nu se abate nicio clipă de la ideea lui, fotbalul ofensiv, cu o construcție care pleacă de la portar. „Pescărușii” au luptat în prima parte a sezonului pe două fronturi, câștigând și grupa de Europa League. Acum, pentru o perioadă, se pot concentra doar pe Premier League. Brighton ocupă locul 9, cu 27 de puncte.

Tottenham a pornit fantastic în mandatul lui Ante Postecoglou, dar accidentările au atras o serie nefastă. Londonezii și-au revenit, au legat 3 victorii și sunt acum pe locul 5 în campionat. O eventuală victorie i-ar apropia la 3 puncte de liderul Liverpool. Managerul australian are însă mari bătăi de cap în alcătuirea echipei, în special în compartimentul defensiv. Fundașii centrali titulari, Romero și Van de Ven, sunt indisponibili din cauza unor probleme musculare. 

• meciurile lui Brighton au cea mai ridicată medie de goluri în acest sezon, 3.6. Și partidele lui Tottenham au avut multe de oferit, o medie de 3.4 goluri/meci

• Heung-Min Son a marcat 11 goluri pentru Tottenham în acest sezon. Ocupă locul 4 în clasamentul golgeterilor din Premier League

• ultimul meci direct a fost câștigat de Tottenham, scor 2-1. Son a marcat și atunci

• Richarlison traversează cel mai bun moment în tricoul lui Tottenham. A marcat 4 goluri în ultimele 3 etape

• 16.00 ocazii de gol/meci și-a creat Tottenham în acest campionat. Doar Liverpool are o medie mai bună. Brighton și-a creat 15.00 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Brighton - Tottenham este @1.28. 

--------------------------------------

Arsenal și West Ham închid astăzi, de la ora 22:15, etapa de Boxing Day din Premier League. Arsenal închide anul pe Emirates, cu un derby londonez care o poate instala în fotoliul de lider al Premier League. Mikel Arteta pare să gestioneze mai bine situația decât în primele sezoane, cel puțin din punct de vedere al accidentărilor. Singurul titular indisponibil este Partey. Mai lipsește și Havertz, dar din cauza cumulului de cartonașe galbene. Cu o victorie astăzi, „tunarii” ar ajunge la 43 de puncte și ar face rocada cu Liverpool.

West Ham arată diferit față de echipele cu care ne obișnuise managerul David Moyes. Scoțianul pare să fi renunțat la prudența obișnuită și încearcă un fotbal mai pe placul fanilor. Rezultate sunt decente. „Ciocănarii” ocupă poziția a 7-a, cu 30 de puncte. La capitolul absențe avem un singur nume notabil, cel al atacantului Michail Antonio. 

• Arsenal are cea mai bună apărare din Premier League, 16 goluri primite. West Ham a încasat 30

• Arsenal este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon, indiferent de competiție. „Tunarii” au câștigat precedentele 7 partide jucate pe Emirates, inclusiv un 6-0 cu Lens și un 5-0 cu Sheffield

• West Ham s-a făcut de râs în ultimele două deplasări: 0-5 cu Fulham în Premier League și 1-5 cu Liverpool în Cupa Ligii Angliei

• Arsenal a câștigat precedentele 8 meciuri jucate pe teren propriu contra lui West Ham

• 15.33 ocazii de gol/meci și-a creat Arsenal în acest sezon. West Ham e net inferioară, 11.61 oportunități/partidă.

Pe Superbet, victoria lui Arsenal are cota @1.33. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Persepolis vs Nassaji Mazandaran
Pronostic:
1
Cota
1.28
Brighton vs Tottenham
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.28
Arsenal vs West Ham
Pronostic:
1
Cota
1.33
Cota finala: 2.18
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro