Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.16

Superbet

Oxford United și Derby County sunt adversare astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 25 din League One. Oxford United a ajuns la al 6-lea sezon consecutiv în League One. Anul trecut s-a salvat în ultima clipă de la retrogradare, clasare pe locul 19. Acum, cu tânarul Des Buckingham pe banca tehnică, aceste griji au dispărut. Oxford ocupă locul 5, cu 43 de puncte obținute în primele 23 de runde. Programul încărcat din această perioadă lasă urme. Meciul de astăzi este al 8-lea în ultimele 27 de zile, iar accidentările încep să se adune. 

Derby are al doilea cel mai valoros lot din competiție, cotat la aproape 20 de milioane de euro. „Berbecii”, pregătiți de Paul Warne, nu concep să rateze promovarea la finalul stagiunii. Nu sunt departe de obiectiv. Cu o victorie astăzi ar urca pe poziția secundă, una care asigură avansarea directă în Championship. 

cota2.ro

• Derby are cea mai bună apărare din League One. A primit 18 goluri în primele 22 de runde. Oxford a încasat 25

• Derby a câștigat ultimul meci jucat pe terenul lui Oxford, scor 3-2

• Derby a câștigat precedentele 3 deplasări din League One. N-a primit niciun gol în acest interval: 1-0 la Wigan, 3-0 la Leyton Orient și 1-0 la Port Vale

• Derby este în top la capitolul eficiență în acest sezon. A fructificat 13% dintre ocaziile create.

Pe Superbet, cota pentru X2 este @1.38.

-----------------------------------

Benfica Lisabona și Famalicao se înfruntă astăzi, de la ora 20:45, în runda cu numărul 15 din prima ligă a Portugaliei. Benfica vine după o victorie pe terenul revelației Braga și urcat pe poziția secundă în campionatul Portugaliei, la un punct în spatele liderului Sporting. Antrenorul Roger Schmidt are ceva probleme cu accidentările, dar lotul este unul fenomenal, cel mai valoros din competiție, cotat la aproape 360 de milioane de euro. Transferul sezonului, Angel Di Maria, este apt. Argentinianul a marcat două goluri în precedentele 3 apariții și este golgeterul echipei.  

Famalicao reprezintă un adevărat paradox. Este echipa cu cea mai slabă ofensivă, doar 13 goluri înscrise în primele 14 etape, dar ocupă locul 7. Stilul încâlcit al antrenorului João Pedro Sousa a funcționat în prima parte a sezonului, dar adversarele au început să se prindă. Oaspeții de astăzi n-au câștigat niciun meci din ultimele 4 disputate.

• 25 de goluri a marcat Benfica în acest sezon, aproape de două ori mai multe decât Famalicao

• Benfica are cea mai bună apărare din Portugalia, doar 10 goluri încasate în 14 etape

• Benfica n-a pierdut niciun meci jucat în istorie contra lui Famalicao. Trupa lui Roger Schmidt s-a impus în precedentele 3 dispute directe: 2-0, 2-0 și 1-0

• 61.6% este posesia media a lui Benfica în acest sezon, cea mai ridicată din Portugalia. Famalicao e printre codașe la acest aspect, un procentaj mediu de 46.1%

• 18.43 ocazii de gol/meci și-a creat Benfica în acest sezon, cea mai ridicată medie din Portugalia. Famalicao are 12.36 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru victoria celor de la Benfica este @1.28.

--------------------------------------

Southampton și Plymouth Argyle se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 25 din Championship. Southampton a retrogradat din Premier League după 11 sezoane. Misiunea unei reveniri rapide i-a revenit antrenorului scoțian Russell Martin, unul din noua generație, în vârstă de 37 de ani. A durat ceva până și-a impus principiile, dar „sfinții” s-au regrupat și au șanse reale la promovarea directă. Au legat 3 victorii și au ajuns la 48 de puncte, doar 5 sub Ipswich, ocupanta poziției secunde. Lotul este mult peste nivelul competiției, cotat la peste 200 de milioane de euro. 

Și Plymouth Argyle e la primul sezon în Championship, doar că vine din sens opus, din League One. Are al treilea cel mai modest lot din competiție. În aceste condiții, rezultatele ar putea să pară peste așteptări, locul 16, cu 28 de puncte. Așteptările conducerii par să fi fost altele, așa că de pe 19 decembrie echipa are un nou antrenor. De fapt, are un interimar, în persoana lui Neil Dewsnip. 

• 40 de goluri a primit Plymouth în acest sezon, a treia cea mai slabă apărare din Championship

• Adam Armstrong, atacantul lui Southampton, a contribuit la 21 de reușite în acest sezon: 12 goluri și 9 pase decisive. Niciun fotbalist din Championship nu are cifre mai bune

• 10-0 este golaverajul lui Southampton în ultimele 3 meciuri: 5-0 cu Swansea, 1-0 cu QPR și 4-0 cu Blackburn

• Southampton a câștigat ultimele 6 meciuri disputate pe teren propriu

• Plymouth n-a câștigat niciuna dintre cele 12 deplasări stagionale

• 5.46 șuturi pe poartă/meci are Southampton în acest sezon. E liderul ierarhiei din Championship.

Pe Superbet, cota pentru Pauză sau Final 1 este @1.22.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Oxford United vs Derby County
Pronostic:
X2
Cota
1.38
Benfica vs Famalicao
Pronostic:
1
Cota
1.28
Southampton vs Plymouth
Pronostic:
PSF 1
Cota
1.22
Cota finala: 2.16
Profit: 8.12
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro