Ponturi Pariuri Fotbal Genoa vs Inter Milano

UNIBET

GENOA v INTER MILANO

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Stadio Luigi Ferraris”, Genoa primeste vizita celor de la Inter Milano, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 18, din Serie A. 

Genoa are o misiune extrem de dificila in acest final de an, deoarece intalneste liderul din campionat, echipa care detine, de departe, cel mai bun atac si cea mai buna aparare. Formatia la are evolueaza Drugusin si Puscas a reusit evolutii foarte bune pe propriul teren, in aceasta editie de campionat, incurcand echipe care se bat pentru podium sau trofeu. Cu remize obtinute in fata celor de la Juventus sau Napoli si cu victorie fara drept de apel in fata Romei, ”grifonii” cauta sa realizeze o noua surpriza, de data aceasta in fata echipei careia nu a reusit sa-i marcheze nici macar un gol in ultimele 8 intalniri. Inter-ul lui Inzaghi merge ”ceas” atat in campionat, cat si in UEFA Champions League, obiectivele acestora fiind castigarea ambelor competitii. In absenta golgeterului, Lautaro Martinez, liderul s-a impus fara emotii in ultima runda de campionat, 2-0 in fata celor de la Lecce, in urma unui meci in care acestia au dominat la toate capitolele ofensive. Pe Inter nu o asteapta un meci usor, mai ales ca si Genoa a reusit sa se impuna in ultima runda, 2-1 in fata celor de la Sassuolo, chiar la Reggio Emilia.

cota2.ro

Marko Arnautovic a prins extrem de putine minute in tricoul ”interistilor”, insa Inzaghi a inceput sa-i ofere credit in ultimele meciuri, iar acesta nu a dezamagit. Atacantul austriac si-a creat 4 oportunitati de a marca in meciul de cupa contra fostei sale echipe, inclusiv 3 oportunitati de a marca si un sut cadrat in meciul de campionat contra lui Lecce, meci in care acesta a fost integralist. Arnautovic este un atacant cu o finalizare foarte buna, cu o detenta si o forta impresionanta, este foarte inalt, polivalent, se pozitioneaza excelent la faze fixe si nu numai, are un control bun al ”balonului” si loveste mingea la fel de bine cu ambele picioare. Pe Unibet avem o cota impresionanta de 1.92 pentru ca acesta sa cadreze un sut pe poarta. Eu o vad extrem de ”value”, in conditiile in care vorbim totusi de un atacant la cea mai buna echipa din campionat, in momentul de fata. In ultimul meci jucat impotriva celor de la Genoa, Arnautovic a marcat un gol si si-a creat alte 5 oportunitati de a inscrie. Conform surselor media din ”cizma”, atacantul austriac o sa fie prezent inca din primul minut la jocul cu Genoa si e posibil ca tehnicianul Inter-ului sa-i ofere din nou sansa de a evolua 90 de minute. 

Pontul meu pentru meciul Genoa - Inter Milano este ”Marko Arnautovic 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.88, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Genoa vs Inter Milano
Pronostic:
Marko Arnautovic 1+ suturi pe poarta
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: 9.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro