Ponturi Pariuri Tenis Lorenzo Sonego vs Alexander Zverev

Superbet

Un pronostic special de la United Cup ma aștept sa ne aduca un win fără mari emotii. Este un value bet ce nu trebuie ratat.

Lorenzo Sonego este un italian de 28 ani, clasat pe locul 46 mondial. El este un real talent, câștigător a 3 turnee ATP și a fost foarte aproape in trecut să intre între primii 20 jucători ai lumii. In ultimii ani a fost insa extrem de inconstant, a câștigat trofeul la Metz trecând de Hurkacz, Korda ori Bublik, dar a și pierdut la multe turnee încă din primul tur, contra unor jucători mult mai slab cotați. În 2023 are rezultate medii, semifinale la Umag pe zgură  sferturi la Metz în sală sau optimi la Miami, iar la turneele de GS are tur 4 la Roland Garros și victorii cu Rublev ori Humbert. Deși este competitiv pe toate suprafețele, preferă zgura.

cota2.ro

Alexander Zverev este un jucător german de 26 ani aflat pe locul 7 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, finalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 20 turnee ATP în carieră. In apogeul carierei, anul trecut, a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru, iar la Roland Garros 2022 a ajuns până în semifinale unde a suferit o accidentare gravă în meciul cu Nadal, accidentare ce l-a ținut în afara circuitului peste 6 luni. De la revenire a fost inconstant și dă încă senzația că îi este teamă să forțeze. Totuși, in ultima perioada aduce aminte din ce in ce mai mult de jucătorul de dinainte de accidentare si are semifinale la Roland Garros si Halle si titluri pe zgura chiar in orașul natal, Hamburg si pe hard la Chengdu. Mai are recent semifinale la Cincinnati si sferturi la US Open, iar la Turneul Campionilor i-a bătut pe Alcaraz și Rublev.

Asta mi se pare un super pariu. Zverev a progresat mult la serviciu în ultimul an și a devenit unul dintre jucătorii care își domina adversarii la acest capitol. Recent are la acest capitol 16-11 vs Alcaraz, 9-4 vs Medvedev sau 10 - 6 vs Rublev, jucători comparabii la serviciu cu Sonego, însă mai buni pe retur. Din ultimele 8 meciuri disputate, Zverev a trimis mereu minim 5 asi deși a avut numai adversari de top. Pe hard, linia mi se pare prea jos pentru Sascha.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lorenzo Sonego vs Alexander Zverev
Pronostic:
Zverev - peste 5.5 asi
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro