Ponturi Pariuri Fotbal Celtic vs Rangers

GetsBet

Celtic și Rangers se înfruntă astăzi, de la ora 14:30, în runda cu numărul 21 din Premiership, primul eșalon al fotbalului scoțian. Celtic, campioana en-titre a Scoției, nu mai are un sezon atât de lejer. Au existat ceva schimbări la nivelul lotului, dar cel mai important aspect în vară a fost plecarea antrenorului Ante Postecoglou la Tottenham. Locul i-a fost luat de Brendan Rodgers. Celtic a ratat deja un obiectiv, ultimul loc într-o grupă de Liga Campionilor unde le-a avut adversare pe Atletico, Lazio și Feyenoord. În campionat este lider provizoriu. A acumulat 48 de puncte în primele 20 de puncte. 

Rangers ocupă poziția secundă în Scoția, cu 43 de puncte. Are și două meciuri mai puțin disputate decât rivala Celtic. Punctul de cotitură al sezonului s-a petrecut pe 15 octombrie 2023, când pe bancă a fost instalat belgianul Philippe Clement. Din acel moment n-au mai cunoscut gustul înfrângerii. Între timp au câștigat și o grupă complicată în Europa League, cu Sparta Praga, Betis și Aris Limassol. Clement are ceva absenți pentru derby-ul de astăzi, dar cei doi golgeteri vor fi la datorie. Sima și Tavernier au marcat câte 9 goluri în acest campionat. Performanța celui din urmă, căpitanul lui Rangers, este cu atât mai mare cu cât acesta evoluează pe postul de fundaș dreapta. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Celtic - Rangers, ultimul derby „Old Firm” din 2023: 

• Celtic are cel mai bun atac din Scoția, 48 de goluri marcate în 20 de runde. Rangers a înscris 37 de goluri în 18 partide 

• cel mai recent meci direct disputat pe terenul lui Celtic a avut loc pe 8 aprilie 2023 și a fost câștigat de campioni cu 3-2

• Kyogo Furuhashi, japonezul din atacul lui Celtic, a marcat o dublă în victoria din aprilie

• Kyogo Furuhashi a jucat 10 meciuri contra rivalei Rangers în carieră. A marcat 6 goluri!

• 18 cornere a obținut Rangers în ultimele 3 derby-uri contra lui Celtic

• 6.56 cornere/meci a obținut Rangers în acest sezon. Celtic are o medie de pe altă planetă, 10.55 lovituri de la colțul terenului/partidă.

Cu funcția Creare Pariu de la GetsBet obținem cota 5.60 din pariurile:

  • Kyogo Furuhashi marchează,
  • ambele echipe înscriu.
  • Celtic va avea cele mai multe cornere

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Celtic vs Rangers
Pronostic:
VEZI ÎN ARTICOL
Cota
5.60
Cota finala: 5.60
Profit: 13.80
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro