Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Lecce

UNIBET

ATALANTA v LECCE

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 13:30, pe ”Gewiss Stadium” din Bergamo, Atalanta primeste vizita celor de la Lecce, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 18, din Serie A.

Atalanta poate ajunge in primele 6 echipe cu un succes in partida cu Lecce, echipa care pe teren strain a aratat destul de rau, tinand cont ca in cele 5 deplasari a acumulat doar 5 puncte, toate in urma unor rezultate de egalitate. Bergamascii au cedat in runda precedenta pe terenul Bologniei, scor 0-1, in urma unei reusite semnate de Lewis Ferguson, in minutul 86 al jocului. Totusi, pe propriul teren, trupa lui Gasperini arata foarte bine, mai ales ca in ultimele doua jocuri disputate in fata propriilor fani au marcat de 7 ori. In editia precedenta de campionat, Lecce i-a luat toate cele 6 puncte Atalantei, in urma a doua victorii cu acelasi scor: 2-1. In jocul direct de pe ”Gewiss Stadium”, ”La Dea”, in ciuda infrangerii, a dominat categoric, bifand un procentaj al posesiei de 70%, 20 de ocazii de gol, 6 lovituri de colt, 522 de pase reusite, 101 atacuri periculoase si 10 suturi cadrate. 

cota2.ro

Ademola Lookman, nigerianul in varsta de 26 ani, transferat in luna august a anului precedent de la RB Leipzig, in schimbul a 9 milioane de euro, a devenit, in scurt timp, un jucator exponential pentru ofensiva lui Gasperini. Daca pe teren strain, cifrele nu sunt prea bune, tinand cont si de jocul slab al echipei, pe teren propriu sunt absolut fabuloase. In ultimele 5 runde disputate pe ”Gewiss Stadium”, Atalanta a dat piept cu Genoa, Napoli, Inter, AC Milan si Salernitana, iar Ademola Lookman, pe langa faptul ca in fiecare meci a cadrat cel putin un sut, bifand o medie de 2.20 suturi pe poarta per meci, si-a creat si 19 ocazii de gol, avand cel putin trei in fiecare dintre aceste jocuri. Pe teren propriu, Atalanta ataca foarte mult, iar in acest sezon a inregistrat o medie de 15.63 ocazii de gol per meci si o medie de 6.38 suturi cadrate per meci. Astazi vor infrunta o echipa care permite foarte mult, in special pe teren strain, acolo unde adversarii acestora isi creeaza, in medie, aproximativ 17 ocazii de gol per meci, respectiv 6.4 suturi pe poarta per meci.

In aceste conditii, ma astept ca Atalanta sa domine jocul si sa-si creeze foarte multe oportunitati de a inscrie. Nu stiu cat de usor o sa le fie totusi sa si puncteze, tinand cont ca in poarta celor de la Lecce se afla Wladimiro Falcone, portarul cu un procentaj al paradelor salvatoare de peste 70% si portarul care in jocul de pe ”Gewiss Stadium”, din sezonul precedent, a realizat numai putin de 9 interventii. Cred ca unele dintre suturile gazdelor vor avea semnatura lui Lookman, jucator in care am mare incredere ca poate face diferenta astazi. Risc putin si merg pe cel putin doua suturi cadrate de acesta la o cota de 3.30, uriasa as putea spune, tinand cont ca la alte case o gasim chiar sub valoarea 2.00.

Pontul meu pentru meciul Atalanta - Lecce este ”Ademola Lookman 2+ suturi pe poarta”, la o cota de 3.30, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Atalanta vs Lecce
Pronostic:
Ademola Lookman 2+ suturi pe poarta
Cota
3.30
Cota finala: 3.30
Profit: 23.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro