Ponturi Pariuri Tenis Yannick Hanfmann vs Sebastian Korda

BETANO

Primul pont al anului vine de la Brisbane, acolo unde in primul tur avem meciul dintre Yannick Hanfmann și Sebastian Korda. Vedeți mai jos avancronica și opțiunea de pariere. 

Yannick Hanfmann este un sportiv german de 31 ani, momentan pe locul 51 ATP. El vine cel mai bun an din cariera sa si a intrat in premieră in top 50 ATP in luna Iulie, după un sezon de zgura foarte bun, cu semifinale la Houston, sferturi la Roma si victorii cu Tommy Paul, Musetti , Fritz ori Rublev. Pe hard nu se descurca atât de bine si a pierdut in primul tur la majoritatea turneelor la care a participat. Din ultimele 13 apariții, doar la Antwerp a trecut mai mult de un tur, iar aici vine după 4 înfrângeri consecutive. In luna decembrie nu a jucat. 

cota2.ro

Sebastian Korda este un jucător american de 23 ani , aflat pe locul 24 ATP. El ar fi putut fi mult mai sus, multi vazandu-l de nivelul colegilor de generație Alcaraz si Sinner, insa accidentările repetate din ultimii 2 ani i-au stopat mult ascensiunea. La 1.96 m el este unul dintre cei mai buni jucatori la serviciu din circuit, pe hard reușind sa își creeze un avantaj important încă de la prima minge. Anul acesta a jucat puțin, insa are sferturi la Australian Open, semifinale la Queens si o finala pierdută dramatic la Astana. In a doua parte a anului a jucat bine si are victorii pe hard cu Tiafoe, Norrie, Medvedev sau Shelton.

Deși este foarte înalt, Hanfmann prefera totuși zgura, fiind destul de imobil pe hard. De fapt, pe suprafațe rapide are chiar un palmares negativ in 2023 si destule înfrangeri la jucatori mai slabi cotați. Korda este în opinia mea un sportiv de top 10 și ma aștept sa urce mult anul acesta dacă va rămâne departe de accidentări. Merg pe un 2-0 scurt.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Yannick Hanfmann vs Sebastian Korda
Pronostic:
Victorie Korda 2-0
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro