Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.08

Superbet

Ludwigsburg și Darussafaka se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în turul play-off-ului din Liga Campionilor la baschet masculin. Ludwigsburg este reprezentanta unui baschet aflat într-o continuă ascensiune, cel al Germaniei, campioana mondială en-titre. Gazdele de astăzi au ajuns până în semifinalele ediției trecute de campionat, iar acum n-ar trebui să aibă emoții în privința play-off-ului. Ocupă locul 6, cu 9 victorii în 14 partide. Formația antrenată de americanul J. King este în obiectiv și în cupele europene. S-a clasat pe locul secund în grupa preliminară din Liga Campionilor, sub grecii de la AEK, dar peste italienii de la Sassari și polonezii de la Szczecin.

Darussafaka nu mai e forța din deceniul trecut, când investițiile masive o transformaseră într-o rivală redutabilă pentru granzii Fenerbahce și Anadolu Efes. Oaspeții de astăzi nu mai au niciun nume important în lot, unul format din sportivi autohtoni și din americani de plan secund. Darussafaka e în afara locurilor de play-off în Turcia, cu doar 6 victorii în primele 14 etape. Nici în Liga Campionilor nu a impresionat. A obținut in-extremis locul 3, cu o victorie în ultima rundă, în fața codașei VEF Riga.

cota2.ro

• Ludwigsburg și Darussafaka s-au înfruntat și în ediția trecută din Liga Campionilor. Nemții s-au impus 90-70 în deplasarea din Turcia

• Măcinată și de accidentări, Darussafaka a pierdut 8 din ultimele 9 meciuri oficiale

• Ludwigsburg vine după două victorii spectaculoase în sala proprie. În ambele dispute a marcat câte 104 puncte

• 37 de recuperări/meci are Ludwigsburg în actuala ediție de Liga Campionilor. Darussafaka e inferioară, 31 recuperări/partidă. 

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Ludwigsburg (inclusiv în prelungiri) este @1.25.

--------------------------------

West Ham și Brighton se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 20 din Premier League. West Ham are un sezon surprinzător de bun. Nu doar poziția din clasament este lăudabilă, locul 6, cu 33 de puncte, ci și jocul prestat. Niciodată o echipă antrenată de David Moyes nu a avut un fotbal atât de ofensiv. Managerul scoțian a fost ferit și de accidentări. Astăzi, în afara absentului de lungă durată, Valencia, lipsesc doar Zouma și Paqueta. Moralul „ciocănarilor” este la cer datorită ultimelor rezultate, victorii 2-0 cu Manchester United și Arsenal.

Roberto de Zerbi nu are șansa lui Moyes. Infirmeria este plină, dar antrenorul italian chiar nu se plânge de acest lucru. Scoate constant în față tineri talentați, stilul de joc rămânând de fiecare dată nealterat. „Pescărușii” formează o echipă încăpățânată, cu principii clare de „tiki-taka”. Chiar si Guardiola s-a declarat impresionat în mai multe rânduri. La prima participare din istorie în Europa League, Brighton a câștigat „grupa morții”, contra lui Marseille, Ajax și AEK. Până la optimi, De Zerbi se poate concentra pe situația din Premier League. Ocupă locul 8, cu 30 de puncte.

• West Ham a învins-o cu 3-1 pe Brighton în partida din turul acestui campionat. A fost unul dintre cele mai nedrepte rezultate ale sezonului

• 26 de ocazii de gol, 10 șuturi pe poartă și 17 cornere a avut Brighton în meciul tur

• 8 din ultimele 10 meciuri directe au fost GG

• Brighton are cea mai slabă apărare din prima jumătate a clasamentului din Premier League, 33 de goluri încasate. Formația antrenată de Roberto De Zerbi a marcat 38

• 6.05 șuturi pe poartă/meci a expediat Brighton în acest sezon. Doar campioana Manchester City îi e superioară

• West Ham este de departe cea mai eficientă formație din Premier League. 42% dintre șuturile expediate pe poartă au fost goluri.

Pe Superbet, cota pentru ambele marchează sau peste 2.5 goluri în West Ham – Brighton este @1.35

------------------------------

Partizan Belgrad și Asvel Lyon se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 18 din Euroliga de baschet masculin. Partizan a revenit la masa bogaților din baschetul european, iar pentru asta a fost nevoită să facă mari sacrificii. Inclusiv echipa de fotbal suferă din punct de vedere financiar. Partizan l-a adus antrenor pe legendarul Obradovic, iar lotul a fost căptușit cu staruri precum LeDay, Pontika sau Punter. Rezultatele sunt decente, pe loc de play-off în Euroligă, cu 9 victorii și 6 înfrângeri. Pentru fani, aproape la fel de important este faptul ca rivala Steaua Roșie are un bilanț inferior. 

Asvel este cea mai slabă formație din Euroligă, cu doar 2 victorii în primele 17 partide. Formația din Lyon are și un complex pierzând categoric bătălia pentru supremația internă în fața lui Monaco. În teorie, lotul nu este atât de slab. Doar că nimic nu leagă. Iar vedeta Nando De Colo este în continuare pe bară din cauza unei accidentări. 

• 20.000 de spectatori vor asista la meciul de diseară, o atmosfera sufocantă pentru adversari și pentru procentajele lor

• Partizan a câștigat clar meciul direct din turul acestui sezon, scor 88-62. A fost una dintre cele mai modeste prestații ofensive a lui Lyon

• 1307 puncte a reușit Asvel în acest sezon. Doar Alba Berlin are o ofensivă mai slabă 

• Partizan a câștigat 7 din ultimele 8 meciuri jucate acasă, încă o dovadă a forței galeriei.

Pe Superbet, cota pentru sub 178.5 puncte este @1.25.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ludwigsburg vs Darrusafaka
Pronostic:
1
Cota
1.25
West Ham vs Brighton
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.33
Partizan vs Asvel Lyon
Pronostic:
Sub 178.5 puncte
Cota
1.25
Cota finala: 2.08
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro