Ponturi Pariuri Tenis Naomi Osaka vs Karolina Pliskova

BETANO

Venim cu un pronostic special de la Brisbane, acolo unde in turul secund avem meciul dintre Naomi Osaka și Karolina Pliskova. Aveți in cele ce urmează avancronica partidei și un pont cu șanse bune de reușită. 

Naomi Osaka este o jucătoare de 26 ani din Japonia, momentan fără clasament. Ea revine în circuit după o pauza de aproape 2 ani, perioada în care s-a confruntat cu destule probleme în special de ordin mental, dar a și devenit mama. Naomi a fost o jucătoare senzațională, fost număr 1 mondial și câștigătoare a 4 turnee de mare șlem, însă după toate aceste performante, la doar 24 ani a declarat că se retrage fiind lipsita de motivație. Japoneza este o sportiva puternica ce castiga multe puncte ușoare, atingând uneori la serviciu viteze văzute în circuitul masculin. În primul meci de la revenire, a jucat foarte bine contra Tamarei Korpatsch, servind 5 asi.

cota2.ro

Karolina Pliskova este o jucătoare din Cehia de 31 ani, clasată pe locul 39 WTA. Ea este una dintre cele mai bune jucătoare ale generației sale, fost număr 1 mondial, câștigătoare a numai puțin de 16 titluri WTA, finalistă la Wimbledon și US Open, semifinalistă la Australian Open și Roland Garros. Pliskova vine după un sezon mai puțin reușit și a ieșit pentru prima dată în ultimii 7 ani din top 10. Cehoaica este o jucătoare puternică, bună pe toate suprafețele, însă preferă hard-ul și iarba, acolo unde își poate pune in valoare serviciul puternic. Trimite de regulă mulți ași dar comite și foarte multe duble greșeli. Este binecunoscută contraperformanța ei de la Eastbourne, de anul trecut când a pierdut un game fără să pună mingea în teren, cu 4 duble greșeli consecutive. Are în 2022 sferturi de finală la Australian Open şi Dubai, însă în general a fost inconstantă și mult sub nivelul ei din trecut. Vine aici dupa 3 luni de pauză.

Chiar daca nu mai sunt în apogeu, se intalnesc doua sportive de top, care își concentrează mult jocul pe serviciu. Totodată, cu trecerea anilor ele au început să sufere la capitolul mobilitate, astfel că pot fi surprinse ușor de servicii puternice și bine plasate. Ele s-au întâlnit ultima data tot la Brisbane, în 2020, când au fost 31 ași în semifinalele competiției. Merg pe over 13.5 asi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Naomi Osaka vs Karolina Pliskova
Pronostic:
Peste 13.5 asi
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 7.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro