Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.27

Superbet

Pentru a 3-a zi din noul an am ales să mergem pe mâna a 3 meciuri pentru biletul zilei! Și nu doar că am ales 3 meciuri, dar vom fi pregătiți pentru trei soliști care nu-și vor trăda fanii chiar pe teren propriu.

Așadar, miercuri, o zi în care se joacă partide de campionat în Spania, dar și faze ale Cupei în Italia și Franța, va fi stabilită o zi a lui ”1 solist”.

cota2.ro

Cronologic, debutăm la 20:15, în Spania, la Madrid, acolo unde Real primește vizita celor de la Mallorca. Trupa ”blanco” a trecut în 2024 de pe prima poziție, la egalitate însă cu revelația Girona - 45 de puncte.

De cealaltă parte, Mallorca are ca unic obiectiv rămânerea în La Liga, iar după 18 runde echipa e pe locul 14, cu 18 puncte, la 5 lungimi de zona fierbinte a retrogradării.

  • În sezonul trecut, Real Madrid a câștigat cu 4-1 meciul de acasă cu Mallorca, dar a avut dificultăți la returul din deplasare: înfrângere cu 0-1;
  • La Madrid, Real însă n-a mai cedat puncte în fața Mallorcăi din 2009.

Finalul de seară îl prindem cu ochii pe cupele din Franța și Italia, iar de acolo avem nevoie de două victorii care par foarte simple, măcar pe hârtie.

PSG o întâlnește pe teren propriu pe Toulouse, în prima perioadă în care Mbappe, starul parizienilor, e în ultimele șase luni de contract. Trupa lui Luis Enrique n-a câștigat ultimul direct cu Toulouse, 1-1, dar meciul a fost jucat în deplasare. La Paris, PSG și-a învins adversara de azi la ultimele 2 întâlniri: 2-1 și 4-0.

În Italia, Roma are adversar facil în meciul din Cupă: Cremonese, echipă de Serie B, care încearcă să revină în Serie A, nu are forța necesară să producă surprize. Cel puțin nu pe Olimpico.

AS Roma trebuie să se regrupeze rapid după eșecul cu Juventus, din campionat, în ultimul meci al anului, 0-1, iar acasă băieții lui Mourinho nu și-au dezamăgit fanii în ultima perioadă: succese cu Napoli, Șeriff Tiraspol, Udinese și un egal cu Fiorentina.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
AS Roma vs Cremonese
Pronostic:
1
Cota
1.45
Real Madrid vs Mallorca
Pronostic:
1
Cota
1.25
PSG vs Toulouse
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 2.27
Profit: 12.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro