Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Sassuolo

UNIBET

ATALANTA - SASSUOLO

In aceasta seara, de la ora 19:00, pe ”Gewiss Stadium”, Atalanta primeste vizita celor de la Sassuolo, intr-un meci in cadrul optimilor Cupei Italiei. 

Atalanta a incheiat anul 2023 cu un succes destul de chinuit in Serie A, contra celor de la Lecce, scor 1-0, gratie unui gol marcat de Lookman, in minutul 58. Calificata in optimile UEFA Europa League, trupa lui Gasperini sta destul de bine in campionat, fiind la doar 4 puncte distanta de locurile de UEFA Champions League. Totusi, lucrurile nu sunt tocmai roz la echipa, mai ales atunci cand vine vorba de compatimentul defensiv, acolo unde ”bergamascii” au aratat destul de prost in actuala stagiune, cu multe goluri incasate si multe ocazii de gol permise adversarilor. De partea cealalta, Sassuolo e mai mult cu gandul la salvarea de la retrogradare,tinand cont de situatia din clasament, insa acest meci poate fi o oportunitate perfecta a jucatorilor care au evoluat mai putin, pentru a demonstra ca merita un loc de titular. In ultimul joc din Serie A, formatia lui Dionisi a cedat la limita pe terenul celor de la AC Milan, scor 0-1, in urma unei reusite semnate de Pulisic, in minutul 58 al jocului. 

cota2.ro

Ultimele 7 meciuri directe disputate pe ”Gewiss Stadium” s-au incheiat cu succesul Atalantei, asta in ciuda faptului ca Sassuolo a reusit sa puncteze de fiecare data. Deasemenea, in ultimele 4 jocuri directe disputate la Bergamo, formatia lui Gasperini si-a creat 64 de ocazii de gol si a cadrat aproximativ 20 de suturi, marcand in total numai putin de 13 goluri. Singurul capitol la care Sassuolo s-a facut remarcata in aceste jocuri a fost cel al cartonaselor, acestia incasand aproximativ 12 avertismente in decursul acestor 4 partide. Atalanta este echipa mai motivata, echipa care are resurse de a se bate pe mai multe fronturi si cred ca o sa se impuna fara prea multe emotii in acest joc contra unei formatii aflate la doar doua puncte de locurile care duc in Serie B. Dionisi o sa apeleze la un 11 total diferit si cred ca acest lucru o sa se reflecte si in rezultatul final. 

Luis Muriel e asteptat sa inceapa din primul minut in partida de diseara, mai ales ca in acest sezon a evoluat extrem de putin, fiind deseori rezerva. Atacantul columbian a marcat 5 goluri in ultimele trei meciuri in care a inceput din primul minut, iar in conditiile in care o sa desfasoare aceasta partida, cred ca are sanse foarte mari sa-si treaca numele pe tabela de marcaj. Luis Muriel a inregistrat o medie uriasa de peste 5 ocazii de gol per 90 de minute de joc, tinand cont ca acesta se remarca destul de mult in putinele minute pe care i le oferea Gasperini. Mai mult decat atat, in ultimele 5 meciuri in care a evoluat cel putin o repriza, Muriel a resusit sa cadreze aproximativ 10 suturi.

Pontul meu pentru meciul Atalanta - Sassuolo este ”Luis Muriel inscrie minim un gol”, la o cota de 2.12, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Atalanta vs Sassuolo
Pronostic:
Luis Muriel inscrie minim un gol
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro