Ponturi Pariuri Tenis Jelena Ostapenko vs Karolina Pliskova

BETANO

Formula câștigătoare nu se schimba iar azi venim cu un pronostic de la meciul dintre Jelena Ostapenko și Karolina Pliskova. Aveți mai jos avancronica meciului și opțiunea de pariere.

Jelena Ostapenko este o letonă de 25 ani clasată pe locul 12 WTA. Ea a intrat în atenția publicului în 2017 când reușea să câștige titlul de la Roland Garros după o finală memorabilă împotriva Simonei Halep. De atunci au mai urmat alte 4 titluri Premier însă chiar și așa pare foarte putin pentru potențialul extraordinar al Jelenei. Principala sa problemă este inconstanţa, fiind capabilă de meciuri incredibile, dar și de partide foarte slabe. În 2023 a câștigat titlul la Birmingham pe iarba, are semifinale la Roma pe zgura si vine aici după sferturi la US Open pe hard, acolo unde a bătut-o pe Swiatek. Are însă și foarte multe meciuri extrem de slabe, dacă ne gândim că în debutul anului la Adelaide i-a luat doar 3 game-uri Irinei Begu, ori că nu a luat set cu Kalinskaya. In primul tur a trecut de Giorgi servind 9 asi.

cota2.ro

Karolina Pliskova este o jucătoare din Cehia de 31 ani, clasată pe locul 39 WTA. Ea este una dintre cele mai bune jucătoare ale generației sale, fost număr 1 mondial, câștigătoare a numai puțin de 16 titluri WTA, finalistă la Wimbledon și US Open, semifinalistă la Australian Open și Roland Garros. Pliskova vine după un sezon mai puțin reușit și a ieșit pentru prima dată în ultimii 7 ani din top 10. Cehoaica este o jucătoare puternică, bună pe toate suprafețele, însă preferă hard-ul și iarba, acolo unde își poate pune in valoare serviciul puternic. Trimite de regulă mulți ași dar comite și foarte multe duble greșeli. Este binecunoscută contraperformanța ei de la Eastbourne, de anul trecut când a pierdut un game fără să pună mingea în teren, cu 4 duble greșeli consecutive. Are în 2022 sferturi de finală la Australian Open şi Dubai, însă în general a fost inconstantă și mult sub nivelul ei din trecut. Ieri a trecut de Osaka după un meci în care a trimis 16 asi.

Bookmakerii nu si-au învățat lecția și au pus linia chiar mai prost decât ieri. În primul tur cele doua au servit 25 asi iar acum linia este mai puțin de jumătate. Cred ca over 12.5 asi putem avea lejer în 2 seturi având în vedere suprafața rapidă de la Brisbane.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jelena Ostapenko vs Karolina Pliskova
Pronostic:
Peste 12.5 asi
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro