Ponturi Pariuri Fotbal Crystal Palace vs Everton

BETFAIR SPORTSBOOK

CRYSTAL PALACE - EVERTON

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Selhurst Park”, Crystal Palace primeste vizita celor de la Everton, intr-un meci din cadrul turului 3 al FA Cup.

Aflate in a doua jumatate a clasamentului din Premier League, Crystal Palace si Everton se lupta pentru un loc in turul 4 al celei mai vechi competitii din lume, ajunga in acest moment la editia cu numarul 143. Trupa lui Roy Hogson s-a impus in week-end cu scorul de 3-1 contra celor de la Brentford, in timp ce Everton a pierdut la scor de ”forfeit” pe ”Molineux”, in fata celor de la Wolves, in urma unui joc in care nu a reusit sa cadreze nici macar un sut pe poarta. Ultimul meci direct dintre cele doua formatii a fost unul extrem de spectaculos, incheiat cu scorul de 3-2 in favoarea ”caramelelor”, dupa un gol de trei puncte reusit de Idrissa Gueye in minutul 86 al partidei. Antrenorul gazdelor nu poate conta pe Olise in acest joc, dupa ce acesta s-a accidentat in urma unui sprint, chiar la ultima faza a jocului cu Brentford, insa se poate baza din nou pe Edouard, revenit dupa accidentarea suferita in meciul cu Liverpool. De partea cealalta, Sean Dyche nu are absente de ultim moment si se poate incepe acest joc cu acelasi 11 pe care l-a folosit in jocul de campionat contra lui Wolves.

cota2.ro

Jordan Pickford este un portar cu reflexe excelente, iar acest lucru l-a demonstrat in foarte multe randuri, in special in jocurile de pe teren strain, acolo unde in acest sezon a reusit aproximativ 31 de interventii salvatoare. Acesta a bifat 8 parade si in ultimele trei jocuri disputate pe ”Selhurst Park” contra celor de la Crystal Palace, iar in aceasta seara ma astept sa reuseasca din nou o evolutie buna, mai ales ca intalneste o echipa care are o medie ridicata de suturi cadrate, in partidele de pe propriul teren.

Eberechi Eze este al doilea cel mai valoros jucator al ”vulturilor” si unul dintre jucatorii cu evolutii foarte apreciate in aceasta editie de campionat. Englezul a evoluat foarte bine in ultimul joc de campionat, reusind sa-si creeze doua oportunitati si in cele din urma sa puncteze. Eze a lipsit destul de mult in acest sezon din cauza accidentarilor, insa atunci cand a fost introdus in teren, si-a facut excelent treaba, bifand o medie de 3.61 ocazii de gol per 90 de minute de joc. Tinand cont ca Olise lipseste, ma astept ca el sa-si creeze cel putin 2-3 ocazii de gol in acest meci. 

James Garner este jucatorul cu a doua cea mai mare medie de tackling-uri din lotul celor de la Everton, atunci cand vorbim doar de meciurile ”caramelelor” disputate in deplasare. Tanarul mijlocas englez este piesa de baza in formula lui Sean Dyche, fiind integralist aproape meci de meci in acest sezon si reusind evolutii destul de apreciate. Garner e un jucator de legatura, iar de multe ori este expus si este nevoit sa opreasca fazele de constructie ale adversarilor, prin fault. Acesta are o medie de 1.30 faulturi comise per meci in jocurile din deplasare si ma astept sa realizeze si azi cel putin unul, avand in vedere ca Palace e o echipa cu o medie ridicata de atacuri periculoase, in special cand joaca ”acasa”.

Pontul meu pentru meciul Crystal Palace - Everton este ”Portarul lui Everton realizeaza 2+ parade & Eberechi Eze 2+ suturi & James Garner 1+ faulturi comise”, la o cota de 1.95, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Crystal Palace vs Everton
Pronostic:
Portarul lui Everton realizeaza 2+ parade & Eberechi Eze 2+ suturi & James Garner 1+ faulturi comise
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro