Ponturi Pariuri Tenis Frances Tiafoe vs Juncheng Shang

BETFAIR EXCHANGE

După ce am încasat la Brisbane ne mutăm la Hong Kong, acolo de unde vine avancronica de astăzi. Vedeți mai jos ce propun pentru meciul din sferturile de finală dintre Frances Tiafoe și Juncheng Shang.

Frances Tiafoe este un jucător american de 24 ani, clasat pe locul 16 ATP. El are o poveste extraordinară de viața, fiind copilul unei familii de imigranți din Sierra Leone care lucrau ca îngrijitori la o bază sportivă din SUA. Frances se află într-o perioadă incredibilă a carierei sale și a intrat în premieră în 2023 între primii 10 jucatori ai lumii. Are in ultimii 2 ani titluri la Houston si Stuttgart, semifinală la US Open, finală la Estoril si Tokyo, semifinale la Stockholm și optimi la Wimbledon, unde a pierdut în set decisiv. Tiafoe preferă suprafetele rapide, acolo unde își poate pune în valoare loviturile puternice și poate învinge pe oricine. Are victorii pe hard cu Sinner, Tsitsipas, Berettini ori Murray, iar la US Open 2022 i-a bătut pe Nadal și Rublev. Forma lui este destul de slaba, cu multe eliminări premature in sezonul de hard. Aici l-a bătut pe Kecmanovic după un meci foarte bun în care nu si-a cedat serviciul.

cota2.ro

Juncheng Shang este un jucător din China de doar 18 ani. Momentan el este pe locul 183 ATP, însă cu siguranță vom auzi de el în viitorul apropiat, fiind un real talent. Fost lider mondial la juniori, chinezul evoluează deja de 3 ani la nivel de seniori, câștigând si 5 turnee de nivel ITF și Challenger. Anul trecut l-a bătut de 2 ori pe Ben Shelton, a trecut de Maroszan ori Goffin și a ajuns in fazele superioare la majoritatea turneelor Challenger la care a participat. Aici a beneficiat de un wildcard și l-a valorificat din plin, trecând de Djere și Van de Zandschulp. Deși nu este înalt, servește decent și are o deplasare bună în teren.

Shang a stat 6 ore jumătate pe teren în primele 2 tururi, câștigând în tie-break-ul setului decisiv atât cu Djere cât și cu Van de Zandschulp. Pustiul a părut epuizat fizic la ultimul meci, iar azi întâlnește un jucător de cu totul alt nivel. Cei doi s-au întâlnit de 2 ori anul trecut, iar Tiafoe nu i-a cedat niciun set in cele doua întâlniri directe, câștigând clar ambele meciuri. Merg cu încredere pe Tiafoe care a arătat bine contra lui Kecmanovic.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Frances Tiafoe vs Juncheng Shang
Pronostic:
Victorie Tiafoe 2-0
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro