Ponturi Pariuri Fotbal Bologna vs Genoa

BETFAIR SPORTSBOOK

BOLOGNA - GENOA

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Stadio Renato Dall'Ara”, Bologna primeste vizita celor de la Genoa, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 19 din Serie A.

Trupa lui Thiago Motta este revelatia acestie sezon din Serie A, tinand cont ca dupa un tur de campionat poate ocupa chiar un loc de UEFA Champions League, in cazul in care obtine toate punctele in jocul de diseara. Dupa 4 victorii si o remiza in campionat, Bologna a primit un dus extrem de rece in runda anterioara, pierzand la scor de ”forfeit” pe ”Stadio Friuli”, in compania celor de la Udinese. De partea cealalta, Genoa ocupa un onorabil loc 12, insa in cazul unui succes o poate depasi pe Monza, urcand pana po pozitia a 11-a. ”Grifonii” vin dupa o remiza contra liderului, scor 1-1, gratie unei reusite semnate de fundasul roman, Radu Dragusin, jucator care are zilele numarate la formatia lui Alberto Gilardino, dupa ce echipe de top precum Napoli, Barcelona sau Tottenham isi doresc sa-l achizitioneze inca din aceasta perioada de mercato. Doar 7 puncte a obtinut Genoa in cele 9 runde disputate pe teren strain, iar partida de astazi nu e deloc simpla, mai ales ca vorbim de un adversar din Top 6.

cota2.ro

Radu Dragusin a facut un meci de exceptie in runda precedenta, contra celor de la Inter Milano, iar in acest sezon a bifat cateva statistici impresionante. Internationalul roman a fost driblat doar o singura data in cele 18 etape, a castigat 70% dintre duelurile aeriene, are o medie de 3.2 mingi recuperate per meci, are o acuratete a paselor in propria jumatate de 92% si a prins de doua ori echipa etapei. In ultimele 11 etape de campionat, Dragusin si-a creat numai putin de 15 ocazii de gol, majoritatea in urca loviturilor de cap, tinand cont de inaltimea si detenta sa absolut impresionanta. In jocul cu Bologna are toate sansele ca la cornere sa reuseasca sa finalizeze deoarece absolut toti jucatorii defensivi care evolueaza ca titulari sunt mai scunzi decat Dragusin, care masoara 1.91m inaltime:

  • Victor Kristiansen (fundas stanga) - 1.81m inaltime
  • Riccardo Calafiori (fundas central) - 1.88m inaltime
  • Sam Beukema (fundas central) - 1.88m inaltime
  • Stefan Posch (fundas dreapta) - 1.90m inaltime
  • Nikola Moro (mijlocas defensiv) - 1.84m inaltime
  • Remo Freuler (mijlocas defensiv) - 1.80m inaltime

Radu Dragusin nu este un jucator dur, ba din contra! Acesta a incasat doar un cartonas galben in actuala stagiune, chiar in ultimul joc de campionat contra liderului. Totusi, fundasul roman apeleaza la faulturi in anumite momente, poate neintentionat uneori in pricina fizicului impunator. O statistica interesanta a lui Dragusin arata faptul ca acesta a comis cel putin un fault impotriva lui Inter, Juventus, AC Milan, Atalanta si Fiorentina, adica impotriva echipelor din Top 6. Bologna se afla si ea in acel top si este o echipa care are in componenta atacanti scunzi, dezechilibranti, rapizi si foarte tehnici. Mai mult decat atat, Bologna a suferit 81 de faulturi in ultimele 6 meciuri contra celor de la Genoa, iar in meciurile de pe teren propriu, din aceasta editie de campionat, a inregistrat o medie de aproximativ 12 faulturi suferite per meci. In conditiile date, ma astept ca Dragusin sa comita cel putin un fault de joc. 

Pontul meu pentru meciul Bologna - Genoa este ”Radu Dragusin 1+ suturi & Radu Dragusin 1+ faulturi comise”, la o cota de 2.40, disponibila pe Betfair Sportbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bologna vs Genoa
Pronostic:
Radu Dragusin 1+ suturi & Radu Dragusin 1+ faulturi comise
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro